Hae
Katri Gruner

Testissä: Evogenom Sport -geenitesti 1/2

*Sisältää mainoslinkkejä

*Testi saatu 

Evogenom Sport -geenitesti on aktiiviliikkujalle suunnattu

Sain hiljattain mahdollisuuden kokeilla Evogenomin Sport -geenitestiä. Geeitesteistä on ollut paljon mediassa ja minua tietysti uteliaana oinaana kiinnostaa kaikki uusi! Minua enemmän geenitestistä oli riemuissaan äitini, joka oli heti tilaamassa itselleenkin geenitestiä Evogenomilta.

Haluan sanoa heti aluksi, että geenitestit menevät mielestäni ”hauska tietää” -osioon. Ne EIVÄT voi toimia todellisena terveyden mittarina ja oma olo on kuitenkin se, mihin kannattaa tukeutua. Kannattaa myös muistaa, että mikäli on kova huolestumaan ja stressaamaan, niin kannattaa miettiä onko syytä hermostuttaa itseään erilaisilla terveyden tai hyvinvoinnin mittareilla. Itse suhtaudun testiin avoimen uteliaasti ja eniten kiinnostaa tietysti tunnistanko itseäni tuloksista.

Evogenom Sport -geenitestistä kerrotaan sivuilla näin:

Mietitkö, hankkisitko juoksuohjelman vai treeniohjelman salille? Sport-geenitestin avulla saat tietää minkälainen harjoittelu on tehokkainta juuri sinulle. Sport on laajin geenitestimme, joka on suunnattu erityisesti urheilijoille ja aktiiviliikkujille. Sisältää kaikki geenitestien osa-alueet sekä lisäksi urheilijaprofiilin.

Testin ottaminen on helppoa!

Testin mukana tuli selkeät ohjeet sylkinäytteen ottamiseksi. Haastavin osuus koko testistä onkin varmaan se, että muistaa viedä näytteen postilaatikkoon! Käytännössä annat vain riittävästi sylkeä pieneen koeputkeen ja suljet kannen. Vastauksen saa 4-8 viikon kuluttua näytteen lähettämisestä. Tulosraportin kerrotaan olevan todella kattava ja yli 80-sivuinen!

Testin pitäisi siis kertoa minulle todella paljon dataa mm. unentarpeeseen, harjoitteluun ja ravitsemukseen liittyen. Ja tottahan toki minua kovasti kiinnostaa olenko tämän testin mukaan esimerkiksi enemmän voima- vai kestävyysurheilutyyppiä (itse kun pidän molemmista) ja olenko enemmän ilta- vai aamuihminen. Tämä tosin riippuu aina hyvin paljon myös siitä onko tullut kukuttua viime aikoina liian myöhään. Silloin voin kertoa myös ilman testejä, että aamulla pitkään nukkuminen on ihanaa.

Nyt vain odotellaan tuloksia

Nyt voin siis vain odotella tuloksia. Minulla on teille lukijoille myös alekoodi, jolla saat SPORT -geenitestin hintaan 190€ (ovh. 590€)! Etu on voimassa 25.7 asti, joten kannattaa toimia nopeasti!

Koodi: KATRISPORT

Kun saan tulokset, niin saatte täällä blogin puolella tietää löytyikö sieltä mielestäni paikkaansa pitäviä juttuja ja oliko tuloksissa mahdollisesti jotain yllättävää.

 

Kertokaa ihmeessä myös te kokemuksianne mikäli olette tehneet geenitestin! Olisi mukava kuulla millaisia kokemuksia muilla on asiasta.

 

Lue myös: Liikkuvuustestin tulokset: Tuliko valmista 31 päivän jälkeen?

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.