Hae
Katri Gruner

Kun kaikki ei mene kuten suunnittelin…

Heipparallaa!

En oo hirveästi ehtinyt tai jaksanutkaan tänne kirjoitella. Takana on töiden suhteen aika tuskaiset 2kk ja olen halunnu priorisoida asioita oman jaksamisen mukaan. Kaiken lisäksi lapset ovat tietysti lomalla, eli joko minun tai mieheni on oltava lasten kanssa joka päivä läsnä. Perheenäkin on tietysti kiva tehdä asioita. Mieheni jäi vasta heinäkuun alussa lomalle ja sitä ennen hänellä oli vielä tiukka puristus omassa työssään joka aiheutti sen, että omat työni siirtyivät lähinnä illalle ja viikonloppuihin. Onneksi yrittäjänä on usein mahdollisuus tehdä töitä milloin vain ja missä vain. Toki aikamoinen sumpliminen oli aikataulujen ja päällekkäisten palavereiden kanssa, mutta tämä on arkipäivää monessa perheessä.

Olin henkisesti valmistautunut siihen, että olisin nyt lomlla ja sähköpostissani olisi poissaoloviesti. No, eipä se sitten mennytkään ihan niin…

Mikä on Lovena?

Teistä ehkä moni tietääkin, että tällä hetkellä duunin puolesta mun prioriteetti numero 1 on nettideittialusta Lovena, jota ollaan tässä tiimin kanssa kehitelty kohta 1,5 vuotta. Ja tietysti ilman korvausta. Se on startup-yrittäjyyden luonne, eli ensin painetaan helvetisti hommia ja sitten katsotaan tuleeko mitään takaisin 😀 . En suosittele ihmiselle, joka haluaa ottaa kaiken varman päälle!

Minulla ja vetämälläni tiimillä on missiona saada Suomeen uusi nettideittialusta sellaisille ihmisille, jotka ovat kyllästyneet kertakäyttöiseen ja pinnalliseen deittikulttuuriin ja siihen, että sopivaa kumppania etsiesssä koettaa löyttää neulaa heinäsuovasta. Halutaan muutosta koko deittikulttuuriin! Koottiin mukaan myös 30 henden ideariihi sinkuista, jotka auttoivat meitä kehittämään palvelua ja luomaan sinne toiminnallisuuksia. Jos kuut ja tähdet asettuu oikeaan asentoon, niin Lovena julkaistaan käyttäjille elokuussa.

Mutta sitä ennen pitää tapahtua vielä noin 104302 asiaa ja toivottavasti muutama onnenpotkukin.

Sinänsä tosi hyviäkin asioita on tapahtunut! Päästiin mm. yli 100 yrityksen joukosta keväällä Kiuas Startup -kiihdyttämöön (16 kansainvälisen potentiaalin omaavaa startuppia valittiin) ja tehtiin mm meidän ensimmäinen rahoituskierros tosi onnistuneesti. Ja pitää ottaa vielä huomioon, että nämä kaikki asiat on mulle ihan uusia projektijohtajana. Mutta onneksi tekemällä oppii! Eli on tässä hyviäkin juttuja tapahtunut.

kun kaikki ei ole omissa käsissä

En ole koskaan rakentanut taloa, mutta voisin kuvitella että fiilis on jotakuinkin sama: Saat monta kertaa päivämäärän milloin pääset muuttamaan, mutta aina juuri ennen muuttoa huomataan joku kriittinen puute, joka on korjattava. Tekniset jutut on vielä helppo korjata.. Mutta ihmisiä aina ei. Silloin kun joku sairastuu, niin eipä siinä voi muuta kuin toivoa pikaista paranemista. Tämä epätietoisuus on myös ollut itselle aika stressaavaa ja iho on ensimmäinen, josta huomaan sen. Edes aurinko ei ole voinut pelastaa sitä räjähtämiseltä. Haluaisin rentoutua, mutta en vaan täysin pysty siihen.

Harmittaa myös se, että aivot haluaisivat olla jo lomamoodissa (minulla piti olla tämän viikon se ainoa kokonaisen viikon mittainen kesäloma), mutta koska asiat viivästyvät, niin suunnitelmat muuttuivat lomankin osalta. Päätin, että lokakuussa hemmottelen itseäni sitten lomalla jossain lämpimässä, jos silloin on mitään saumoja matkustaa. Saapa nähdä.

Koetan silti pysyä positiivisena ja onneksi ollaan oltu kaikki terveenä ja kesäsäät hellii. Tiedän, että tämä on taas yksi vaihe, kun omaa sietokykyä kysellään ja sitä kestävyyttä, jota tällä matkalla tarvitaan. Tsemppiä myös kaikille teille, joille elämään on tullut ylimäräistä säätöä. I feel you!

Jos haluat osoittaa supporttia projektille, niin käy osoitteessa lovena.fi ja kerro palvelusta myös kaikille säätämiseen kyllästyneille sinkkukavereille! 

Yksi kommentti

  1. Kata kirjoitti:

    Tsemppiä!!❤

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.