Hae
Katri Gruner
Kaupallinen yhteistyö

Hilseileekö talvikuiva iho? Voidesuosituksena Exomega CONTROL spray!

Kaupallinen yhteistyö: A-Derma

 

Exomega Control spray on huippukosteuttava suihkutettava voide!

Sain viime vuoden puolella käyttööni kuivalle ja atoopiselle iholle tarkoitettuja A-Derman tuotteita. Juttu kannattaa lukea täältä. Pääsin testaamaan tuotteita, joita on kehitetty pitkäjänteisesti vastaamaan herkän ja kuivan ihon tarpeita. Testaamissani A-Derman tuotteissa on erityyppisiä voiteita, sekä pesuöljy, joita on saatavana apteekeissa. Tuotteita testasi minun lisäkseni atoopikkopoikani, jonka iholle on toiminut ihan muutama voide kirvelyn takia.
Olen iloinen, että A-Derma oli halukas jatkamaan yhteistyötä kanssani, koska näiden tuotteiden takana on helppo seisoa.

Tällä kertaa A-Derman tuotteista tarkempaan syyniin pääsi Exomega Control -spray, jota voi käyttää yksistään tai muiden tuotteiden kanssa (esim. Exomega CONTROL Balm tai Cream voiteen kanssa).

Minua ilahdutti myös, että te seuraajat olitte tykästyneet tuotteisiin. Sain viestejä instagramissa edellisen yhteistyön jälkeen, että olitte vinkkini perusteella uskaltautuneet testaamaan sarjan tuotteita ja pitäneet niistä. Tiedän, että atoopikon elämä on jatkuvasti parempien tuotteiden metsästämistä ja itsekin luotan usein suosituksiin.

 

Suihkutettava voide on helppo käyttää ja imeytyy nopeasti

Epäilen, että moni kuivaihoinen on helisemässä ihonsa kanssa kovilla pakkasilla. Normaalisti olemme olleet lämpimässä muutaman viikon talvella, joka on monen atoopikon pelastus. Auringon valo on uskomattoman hyvä hoitokeino atooppiseen ihoon ja sen vaikutuksen huomaa nopeasti.
Pakkanen ja lemppariharrastukseni avantouinti ja hiihto eivät varsinaisesti ole kuivaihoisen ystäviä. Lisäksi huomaan, että jostain syystä kasvoni ovat olleet normaalia kuivemmat ja etenkin otsan ja hiusraja. Kävin tälläkin viikolla kolmesti hiihtämässä ja tuntuu, että hiihdon jälkeisenä päivänä iho on kasvoissa hiekkapaperia.

A-Derman tavoite on tuoda markkinoille turvallisia ja mahdollisimman allergiariskittömiä tuotteita. Exomega CONTROL on sarja, joka on erityisesti tarkoitettu erityisesti kuivalle ja hilseilevälle iholle. Tuotteiden luvataan olevan niin kosteuttavia, ettei niitä tarvitse levittää kuin kerran päivässä. Exomega CONTROL spray -voide on kätevässä suihkutettava muodossa, jonka takia sen levittäminen on helppoa. Suosittelen levittämään voiteen heti suihkun jälkeen kun iho on vielä melkein märkä, jolloin voide imeytyy ihoon nopeasti. Voidetta suihkutetaan iholle ja sen jälkeen hierotaan tai taputellaan se käsin. Itse laitoin voidetta myös kasvoihin, jolloin suihkutin voidetta ensin käsiin ja sen jälkeen taputtelin sen kasvoille.

Vinkki: Exomega CONTROL sprayta voi myös kerrostaa! Tällä tekniikalla sain kaulan hilseilevän ihon kokonaan häviämään!

Vaikuttavana aineena Rhealba®-kaura

A-Derman tuotteiden vaikuttava aine on Rhealba®-kaura, jota kasvatetaan vain Lounais-Ranskassa luonnonmukaisten ja kestävien tuotantostandardien mukaisesti. Kun kaurataimet ovat 10–12 viikkoa vanhoja, viljelijät mittaavat kasvien aktiivisten aineiden pitoisuudet spektrofotometrillä. Tässä vaiheessa kaura on turvallisimmillaan, koska ne eivät vielä sisällä jyvän proteiinejä eli potentiaalisia allergeenejä. Kaikki Exomega CONTROL sarjan tuotteet sisältävät suuren määrän luonnollisia ainesosia ja pohjautuvat  Rhealba® -kauranversouutteeseen.

Exomega CONTROL -sarjan pesuöljy on myös erittäin hyvä tuote, joka on itselläni päivittäisessä käytössä. Itse käytän pesuöljyä myös käsien pesuun. Koostumuksessa on käytetty samoja aktiivisia ainesosia kuin Exomega CONTROL sarjan hoitovoiteissa.

 

Toivotan teille kaikille jaksamista ja pitkäjänteisyyttä ihonhoidon suhteen. Koko ikäni atopiasta kärsineenä tiedän, ettei ihonhoidossa ole oikotietä onneen ja omakin ihoni ärsyyntyy helposti ties mistä! Tärkeintä on huolehtia, että ruokavaliossa on riittävästi hyviä rasvoja ja kuivaa kutisevaa ihoa muistaa rasvata päivittäin. Ihon raapiminen on aina riski sille, että iho menee rikki ja tulehtuu. Tähän kuntoon ihoa ei kannata päästää.

Jos sinulla on vielä etsinnässä hyvä voidesarja kuivalle iholle, niin suosittelen kokeilemaan A-Derman voiteita ja etenkin exomega controlin spray-versiota!

Kaupallinen yhteistyö: A-Derma

2 kommenttia

  1. mariem kirjoitti:

    Nyt kyllä hajosin, taitaa olla näppäilyvirhe tuotteen saatavuudesta kerrottaessa ”Testaamissani A-Derman tuotteissa on erityyppisiä voiteita, sekä pesuöljy, joita on saatana apteekeissa.” 😀 😀 😀

    • grunerkatri kirjoitti:

      Tässä tietenkin ajoin takaa erittäin vahvaa sanomaa tekstissä 😀 !!! Apua, repesin itsekin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *