Hae
Katri Gruner

Oletko kiinnostunut ihonhoidosta?

*Sisältää mainoslinkkejä

Mikäli vastasit ”kyllä”, niin silloin sinua varmasti kiinnostaa tämä postaus!

Mä täytin viime kuussa 37-vuotta ja tämän tiedon mukaan en tästä tule nuorenemaan. Voin sanoa, että vasta viimeisen viiden vuoden ajan olen oikeasti panostanut kasvojen hoitoon. Mä en usko siihen ideologiaan, että mitä vähemmän hoitaa, niin sitä paremmassa kunnossa iho on.  Mun kasvojen iho olisi aivan kamalassa kunnossa, jos pesisin sitä pelkästään suolalla ja rasvaisin kylmäpuristetulla kookosöljyllä. Sanoisin, että ekana hyvässä ihonhoidossa tulee ravinto (joka sisältää riittävästi myös vettä) ja sitten hyvät tuotteet. Ja tämä ei tietenkään ole yhtä kuin kalliit tuotteet.

*Postauksen tuotteet saatu bloginäkyvyyttä vastaan House of Organicilta

Testaa niin löydät sopivat!

Vaan testaamalla yleensä huomaa sen, mikä kosmetiikka itselle sopii. Mäkin olen kokeillut kymmeniä ja kymmeniä uusia tuotteita ja lopputulos on yleensä jokin seuraavista:

  • Räjäyttää mun ihon (eli jonkinlainen allerginen reaktio)
  • On ehkä aluksi hyvä, mutta räjäyttää ihon viiveellä
  • Saa ihon kukkimaan
  • Ei tee mitään. Eli ei ole hyvä eikä huono
  • Tuntuu aluksi tehokkaalta, mutta pidemmässä käytössä teho katoaa
  • On ihan kiva toisinaan käytettynä
  • On sen verran ok, että jää vakituiseen käyttöön
  • On tuote, jonka tehon huomaa HETI!

Vain kokeilemalla saat siis tietä, mitkä tuotteet ovat juuri sulle sopivia. Mä myös kannustan siihen, että jos joku tuote ”ei tee mitään”, niin se kannattaa laittaa kiertoon. Oikeasti tehokkaat ja itselle sopivat ihonhoitotuotteet kyllä toimivat jos ei nyt aivan ekasta kerrasta, niin huomaat parissa viikossa niiden tehon. Tällaisia on mulla olleet etenkin seerumit ja erilaiset kosteuttavat voiteet. Mä vaadin kosteutukselta korkeinta mahdollista luokkaa, joten liururasvat jää mulla yleensä käyttämättä ja annan ne eteenpäin.

Toinen hyvä kikka on myös se, että kokeilee yhdessä useampia tuotteita hyväksi havaitsemaltaan brändiltä. Usein saman sarjan tuotteet on tarkoitettu nimittäin käytettävän yhdessä. Itse käytän paljon luonnonkosmetiikka ja jonkun verran myös Korealaista kosmetiikkaa (etenkin puhdistustuotteet ja kasvovesi). On mulla myös pari ihan perus markettituotettakin, joista olen blogissa kertonut.

House of Organicilla on ALE!

Ajattelin tässä postauksessa esitellä teille pari mun lempibrändiä. Bybi Beuty on vegaaninen, eläinkokeeton luonnon kosmetiikan brändi, jolla on todella hyvät seerumit! Heillä on minusta tuotteissaan todella hyvä hinta-laatusuhde ja tuotteet ovat SUPER riittoisia! Tämäkin muuten kannattaa ottaa huomioon tuotteissa; Riittääkö kerrallaan pari tippaa vai ruokalusikallinen tuotetta?
Bybin kehuttu puhdistusgeeli on muuten nyt todella hyvässä tarjouksessa House of Organicin luonnonkosmetiikkapäivillä (normaalisti 33,90€ ja nyt tarjouksessa 23€)!

Toinen hyvä merkki on Evolve Organic Beauty, jonka tuotteissa on myös nyt hyvät alennukset. Sain testiin mm. hyaluronihappo silmänympärysvoiteen, joka ainakin kehujen mukaan on yksi parhaista markkinoilla olevista silmänympärysvoiteista (nyt tarjouksessa ja hintaa vain 16€)! Itselläni alkaa olemaan jo pienet juonteen silmien ympärillä ja tämän tuotteen pitäisi silottaa silmänympärysalueen ihoa huomattavasti. Saas nähdä pitääkö tuote lupauksensa!

Pääset suoraan Luonnonkosmettiikkapäivien kuvastoon TÄSTÄ LINKISTÄ!

Tässä vielä kaikki tuotteet jotka sain testiin House of Organicilta

HUOM! Koodillla YHDISTÄ saat ilmaiset toimitukset kaikkiin tilauksiin! 

Oletko jo lukenut?

Oma kokemukseni: Mirena hormonikierukka

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *