Hae
Katri Gruner

Tuotteet kuivalle ja ikääntyvälle iholle, jotka ostaisin uudelleen.

*Sisältää mainoslinkkejä

Julkaisin Instagramissani IGTV videon, jossa esittelin tyhjiä purkkeja! 🙂 Jos sinulla on kuiva ja jo hieman elämää nähnyt iho kuten minulle, niin kannattaa olla tarkkana!

Kyseessä oli ns. ”product empties” -tyyppinen video, joita olette saattaneet nähdä teidän lempparimeikkiguruilta Youtubessa. En ole ehkä meikkiguru, mutta päätinpä esitellä teille omat suosikkituotteet, jotka olen käyttänyt loppuun.

Nyt joku saattaa ajatella, että ”ei se välttämättä ole hyvä tuote, vaikka sen käyttäisi loppuun”. Itselläni on sen verran kiitollinen tilanne, että saan paljon somen ja blogin kautta tuotteita näkyvyyttä vastaan. Saan jonkun verran tuotteita myös tutuilta. Jos huomaan jo parin käyttökerran jälkeen, ettei tuote ole juttuni, niin laitan sen saletisti eteenpäin. Toki ostan tuotteita myös itse ja seuraan paljon Youtubesta uusien tuotteiden testejä.

Itselläni on kuiva iho ja sen lisäksi sunnuntaina mittariin tärähtävä 37-vuoden ikävä asettaa melkoisia vaatimuksia ihonhoidolle. Käytän kosteuttavia tuotteita ja koetan hoitaa ihoani mahdollisimman hyvin. Minulle on laitettu hyaluronihappoa pistoksena muutaman kerran, mutta tästä on jo lähes vuosi aikaa (ellei yli).  Botoxiin en ole siis edelleenkään turvautunut!

Videossa mainitut tuotteet

CUTRIN Ainoa Deep Clean -syväpuhdistava shampoo

Syväpuhdistava shampoo virkistää ja auttaa poistamaan rasvaa, likaa ja muotoilutuotejäämiä. Jättää hiukset raikkaan ja puhtaan tuntuisiksi. (Lähde ja lisätiedot TÄÄLTÄ)

V10 PLUS WATER BASED PEELING (saatu yhteistyön kautta)

Tämä kirkas, rakeeton kuorintageeli sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle ja akneiholle. Se poistaa kuolleen ihosolukon ja epäpuhtaudet hellästi, mutta tehokkaasti ilman kuorivia rakeita. Kirkastaa ihoa välittömästi.
Kuorintageelin vesipohjaisuus takaa sen, että tuote sopii herkällekin iholle, ja että sitä voidaan käyttää vaikka päivittäin. Kuorintageeli on hajusteeton, parabeeniton, väriaineeton ja mineraaliöljytön. (Lähde ja lisätiedot TÄÄLTÄ)

Lumene LÄHDE Tehokosteuttava Geelinaamio

Lumenen Lähde Nordic Hydra Oxygen Recovery 72h Hydra Gel Mask on raikas kasvonaamio, joka kosteuttaa kuivaa ihoa jopa 72 tunnin ajan ja antaa sille runsaasti happea. Sen koostumus sisältää puhdasta arktista lähdevettä, luonnonmukaista pohjoisen koivumahlaa ja karpaloa. (Lähde ja lisätiedot *TÄÄLTÄ)

MEDIK8 C-TETRA SEERUMI

Ultrakosteuttava seerumi ikääntymisen näkyviä merkkejä vastaan, sopii kaikille ihotyypeille. Medik8 C-Tetra seerumi sisältää tetraheksyyliaskorbaatti C-vitamiinia ja E-vitamiinia, jotka tekevät ihostasi kirkkaamman ja sileämmän. Koostumukseltaan kevyt, öljypohjainen seerumi. Heleyttävä seerumi silottaa näkyvästi juonteita ja ryppyjä. Täydellinen ensikosketus C-vitamiiniin! (Lähde ja lisätiedot TÄÄLTÄ)

MEDIK8 RETINOL 3TR SEERUMI

A-vitamiiniseerumi, joka uudistaa ihoa yöllä nukkuessasi. Medik8 Retinol 3 TR yöseerumi sisältää kapseloitua All-trans retinolia 0,3 %. Retinoliseerumi kiinteyttää veltostunutta ihoa, silottaa ryppyjä sekä vaalentaa ihon hyperpigmentaatiota. Seerumin teho pohjautuu sen kykyyn nopeuttaa kuolleiden solujen irtoamista ja uusien solujen muodostumista. Tämä myös avaa tukkeutuneet ihohuokoset ja tasapainottaa talineritystä, jolloin iho kirkastuu eikä ole enää tukkeutunut. Erinomainen tuote ensimmäiseksi retinolituotteeksi! Hajusteeton ja säilöntäaineeton. (Lähde ja lisätiedot TÄÄLTÄ

CLARINS Super Restorative Day Cream SPF 20

Clarinsin Super Restorative Day Cream SPF 20 on tehokas päivävoide ihon erityistarpeiden hoitoon. Se sopii iholle, joka on muuttunut ikääntymisen aiheuttamien hormonaalisten muutosten seurauksena. Saat välittömästi kiinteämmän ja sileämmän näköisen ihon. Ihosi tuntuu päivä päivältä kaikin tavoin täyteläisemmältä. Lisäksi päivävoide kohottaa kasvonpiirteitä näkyvästi. Päivävoide ravitsee ja kosteuttaa ihoa ja antaa sille kaunista hehkua. (Lähde ja lisätiedot *TÄÄLTÄ)

BIOTHERM Baume Corps (saatu yhteistyön kautta)

Biotherm Baume Corps on kosteuttava vartaloemulsio kuivalle iholle. Vartaloemulsio imeytyy ihoon välittömästi jättämättä ihoa rasvaisen tuntuiseksi. Sisältää aprikoosiuutetta, joka tekee ihosta pehmeän ja kimmoisan. Sen ravitseva koostumus ylläpitää ihon kosteustasapainoa. Vartaloemulsion tuoksu antaa raikkaan tunteen puhtaudesta ja hyvinvoinnista. (Lähde ja lisätiedot *TÄÄLTÄ)

Kiinnostaisiko sinua lukea blogista esimerkiksi ”edulliset tuotteet vs kalliit tuotteet” -postausta? Tai mitä muuta haluaisit lukea ihonhoitoon liittyen?

Lue myös

Nämä edulliset meikit ovat viimeaikojen suosikkini!

2 kommenttia

  1. Sara kirjoitti:

    Hei! Oikein kiva postaus ja video. Ostin itselleni lumenen geelinaamio purkin ja olen pitänyt siitä. Ihanan kevyt, mutta kosteuttava koostumus. Tämänkaltaisia postauksia olisi mukava lukea myös jatkossa<3

  2. Anni kirjoitti:

    Minusta on aina mielenkiintoisia nämä ”loppuneet tuotteet”-tyyppiset postaukset. Samoin ihan jutut siitä mitä kosmetiikkaa tai muita tuotteita normaalisti käyttää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *