Hae
Katri Gruner

Perustin uuden IG yhteisön!

Noin pari vuotta sitten tutustuin vetovoiman lakiin. Niinkuin monella muullakin, niin oma kiinnostus aiheeseen heräsi ”The Secret” -nimisestä kirjasta ja elokuvasta. Lyhykäisyydessään vetovoiman laki tarkoittaa siis sitä, että olemme itse vastuussa siitä millaisia asioita vedämme puoleemme ja meidän on mahdollisuus näin ollen vaikuttaa suuresti omaan elämäämme. Tätä nyt ei kuitenkaan kannata tulkita niin, että joku esimerkiksi haluaisi sairastua, vaan vetovoiman laki on ehkä enemmänkin asenne elämää kohtaan. Vetovoiman laissa ajatellaan, että kaikki ajatuksemme realisoituvat hyvässä ja pahassa. Jos joka päivä ajattelet, että saavutat jonkun asian, niin lopulta niin käy. Se vaatii uskoa ja luottamusta itseen. Pelkkä peilille höpötys ei auta tai instagramissa feikattu ”good vibes only” meininki.

Minkä unelmasi haluat toteuttaa?

Vetovoiman lakiin liittyy vahvasti myös omien unelmien toteuttaminen ja itse koen, että kaikki mihin itse realistisesti uskoo on mahdollista. Se, mihin itsellä rahkeet riittää on tiestysti ajatuksena peräisin jo lapsuudesta, eli onko ilmapiiri ollut enemmän lannistava vai rohkaiseva. Mutta kuten tiedätte, niin ihmiset saavuttavat unelmiaan jopa hyvin epätoivoisista lähtökohdista huolimatta.

Jos sä olet syvällä sisimmässäsi sitä mieltä, että voit saavuttaa jonkun asian, niin todennäköisesti saavutat sen. Pitää olla kuitenkin henkisesti valmis siihen, että antaa asioiden tapahtua omalla painolla, eikä koeta vaan väkisin pakottaa niitä tapahtuvaksi.  Vetovoiman laissa on tärkeää, että suhtautuu elämään niin, että kaikki hyvä mitä toivot itsellesi, tulee tapahtumaan. Sinun ei tarvitse tietää milloin ja miten se tapahtuu, vaan olla vaan onnellinen siitä, että se on tulossa. Tämän asian ymmärtäminen todellakin muutti oman elämäni! Kyseessä ei ole kuitenkaan mikään taikatemppu, vaan asioiden eteen joutuu painamaan hommia ja menemään myös epämukavuusalueelle.

Mitä on manifestointi?

Manifestointi tarkoittaa sitä, että annat aikaa ja energiaa sinulle tärkeiden asioiden ajatteluun. Jos haluat saavuttaa jotain sinun täytyy ajatella kuin se olisi jo tapahtunut. On kaikenlaisia erilaisia tekniikoita joita manifestoinnissa voi käyttää ja itse tykkään eniten kirjoittamisesta (scripting), sekä meditoimisesta. Näistä eri tekniikoista tulen puhumaan myös uudessa IG ryhmässäni. Mulla on oma kirja, johon kirjoitan erilaisia mantroja, tarinoita ja kuvaan niitä hetkiä, kun saavutan jonkun mun ison unelman. Tony Robbins sanoo”Energy flows where attention goes” , eli kun sä uskot johonkin asiaan riittävän vahvasti, niin sä alat elää uudenlaista todellisuutta ja vetää sitä asiaa puoleesi. Tämä toteutuu siis hyvässä ja pahassa ja uskon, että ihan kaikilla meillä on tästä edes pienissä määrin kokemusta.

Jotkut ihmiset luulevat, että manifestointi on sitä, että ajattelet ”voi oispa mulla tonni rahaa!” ja sitten PUM, se tonni putoaa eteesi. Mutta sitähän se ei missään nimessä ole. Itsekin olen onnistunut manifestoimaan itselleni rahaa lukemattomia kertoja ja enemmän siinä on kyse siitä, että oikeassa mielentilassa sä olet vastaanottavaisempi huomaamaan erilaisia mahdollisuuksi elämässä, etkä elä vastahankaan.

The law of least effort tells us, that we can do less and accomplish more. But first we must practise acceptance. The more readily you accept the circumstances of your life as they are in this moment, the easier your life becomes.
(Deepak Chopra)

Koska tiedän, että vetovoiman laki, manifestointi, meditaatio ja ylipäätään tällainen ajatusmaailma ei varmaan resonoi kaikille, niin ajattelin, voisinko somen kautta löytää samalla tavalla ajattelevia ihmisiä? Aito tunteiden näyttäminen ei nimittäin sulje pois sitä, että suhtautuu elämään innostuneesti ja on valmis vastaanottamaan kaiken hienon mitä se tarjoaa (ja kyllä, MYÖS koronan ollessa meidän todellisuutta!)! Mä en jaksa mitään ”kenellä menee kaikista huonoiten” -kilpailua, vaan haluan inspiroida niitä, jotka ajattelee samalla tavalla mun kanssa. Samalla en myöskään halua tuputtaa mitään mun ideologiaa.
Tässä ryhmässä voidaan jakaa myös onnistumistarinoita, koska se jos mikä motivoi itseäkin olemaan rohkeampi ja menemään kohti niitä asioita, jotka on itselle tärkeitä!

Ryhmä löytyy nimellä ”Toteutuvat unelmat” ja päästäksesi ryhmään sun pitää seurata mua jo valmiiksi IG:ssä. Sen lisäksi sulla pitää olla kuvallinen ja nimellinen profiili ja jos ei ole, mutta haluat mukaan, niin laita mulle ensin viestiä. Haluaisin pitää ryhmässä vaan aidosti aiheesta kiinnostuneita ihmisiä. Jos koet nää edellä mainitut asiat tärkeintä sun elämässä, niin tervetuloa ryhmään. Aktivoidun siellä enemmän loppuviikosta, kun saan kotona hetken rauhaa 😀 (joka on tällä hetkellä aika lailla mahdotonta…) .

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *