Hae
Katri Gruner

Ainakin itse odotan jo näitä uutisia!

Tuskin olen jo ainoa, jota on alkanut vähän kyllästyttää viimeaikojen uutisten sisältö! Itse en hirveästi lue edes päivälehtiä (ellei joku linkkaa jotain mielenkiintoista uutista faceen), mutta nyt ihan jokainen tuutti on täynnä k-teemalla olevia juttuja. Kaikki muut puheenaiheet on unohdettu!

Ainakin itse jo odotan, että elämän täyttäisi vähän muutkin uutiset, vaikka jopa ne jokakeväiset ”inhokkiuutiset”. Nekin toisivat elämään odotettua vaihtelua ja toivoa siitä, että normaalia elämää on vielä olemassa kaiken tämän hässäkän ulkopuolella. Tässä muutamia sellaisia uutisia, joita ainakin itse odotan, yllättävää kyllä, jo ihan mielellään saapuvaksi.

Onneksi elämä lasten kanssa jatkaa kulkuaan. Nyt meillä on edessä nuoremman pyörätreenit!

Koirankakkaraivo

Varma keväänmerkki on koirankakkaraivo 😀 ! Asun itse pientaloalueella ja paikallinen fb-ryhmä ryhdistäytyy joka kevät pökälekeskustelussa erikoismaininnan arvoisesti. Mukana on yksityiskohtaisia kuvauksia pökäleen keräämättä jättäneestä ulkoiluttajasta ja jopa salakuvausta on harrastettu. Mielestäni yhteiskunnassa kaikki on silloin hyvin, kun suurin huolemme on koiran jätökset.

Ja juu, on ne minunkin mielestä ällöttäviä ja ne PITÄÄ KERÄTÄ!

Yllätysmuna kiilasi ykköseksi!

Jäädäänkö tänä vuonna ilman lehtien pääsiäismunavertailuja? Pääsiäinen on näillä näppäimillä ja pääsiäismunista ei ole kukaan lausunut halaistua sanaa. Liekö palmusunnuntaikin peruttu kokonaan kansallisen kriisin takia? Vähän harmittaa jos näin käy! Pääsiäismunavertailun lisäksi on tietysti tulossa vielä sima- ja kuohuviinivertailu. Vappu onkin muuten lempijuhani. Katsotaan kuinka pienellä tai isolla porukalla vappua tänä vuonna juhlitaan.

Pähkinäpensas kukkii jo!

Minä ja nuorempi poikamme olemme molemmat aika allergisia siitepölylle ja molemmilla on ollut lääkitys jo muutaman viikon. Itse saan pähkinäpensaasta ja lepästä pahimmat oireet, eli vuotavan nenän, kutiavat silmät ja päänsäryn. Lapsen iho on selvästi taas huonompi, kun siitepölykausi alkoi.
Vaan eipä ole paljon siitepölyuutisiakaan näkynyt. Toki ymmärrän, että aika pieni ongelma joku allergia on pandemian rinnalla…

Hääkutsut

Rakastan häitä!!! Rakas ystäväni menee kesällä naimisiin ja minusta on ihana päästä näkemään kaunis morsian ja komea sulhanen ja juhlistamaan heidän rakkauden juhlaa. Samalla suren paljon niiden puolesta, jotka joutuivat perumaan häänsä tänä keväänä! Voin vain kuvitella, miten kamalalta tuntuu, kun häiden eteen kuitenkin joutuu näkemään aina vaivaa enemmän tai vähemmän.
Itse odotan jo kovasti kesän häitä ja toivottavasti tämä koko katastrofi on jo siihen mennessä ratkennut edes jotenkin.

 

Tuntuuko sinusta, että olisi kiva lukea jo vähän jotain muitakin juttuja?

 

7 kommenttia

 1. Realisti kirjoitti:

  Olisi kiva lukea jostain muusta, mutta ikävä kyllä koronavirus ei katoa unohtamalla. Asennoidun, että jos parin vuoden päästä ollaan voiton puolella.

  • grunerkatri kirjoitti:

   En tietenkään tarkoittanut, että koronaa voi unohtaa (eikä se kyllä ole mahdollistakaan, ellei eristäydy seuraavaksi vuodeksi johonkin luolaan). Vaan sitä, että kiva on välillä muistaa, että elämää oli ja ON vielä tämän shown jälkeenkin.

 2. Eveliina kirjoitti:

  Kyllä tää on niin sieltä ja syvältä. Jotenkin naivisti ajattelee että tää loppuu kohta, mutta esim. rajat on luultavasti niin kauan kiinni kun korona epäilyitä ei ole ko. maassa tms. Surettaa jo valmiiksi että mieheni siskojen piti pääsiäiseksi tulla Helsingistä tänne Tampereen seudulle, mutta jos nyt Uusimaa menee ”karanteeniin” niin en tiedä koska heitä näen. :(:( Veljentyttö on 5 kk ja pelkään että unohtaa mut kun ei voida nähdä, videopuheluita soittelen kyllä. Mutta vastaus postaukseesi, niin kyllä odotan ihan helkkarin paljon jo sitä normaalia arkea, paskakeskustelua ja yleistä valittamista arkisesta kiireestä. 😀 Tsemppiä meille kaikilla ja pysytään terveinä!

  • grunerkatri kirjoitti:

   Meidän piti myös mennä parin viikon päästä vanhemmilleni Itä-Suomeen. Lapsetkin odotti jo kovasti reissua mun porukoista puhumattakaan, jotka on eristyksissä ihan noin muutenkin suurimman osan vuodesta….

 3. Anni kirjoitti:

  Todellakin olen odotellut kakkakeskustelun alkamista, mutta näyttää siltä että se jää muiden uutisten jalkoihin tänä vuonna. Katupölytilanne on ainakin Lahessa ihan mahdoton juuri nyt, vaikka kovasti niitä katuja onkin jo siivottu. Pihat ja parkkipaikat on toki vielä siivoamatta ja välillä hiekka narskuu hampaissa asti! Aina johonkin pihaan pyyhältäessä on odotettava puoli minuuttia että pöly laskeutuu 😀

  • grunerkatri kirjoitti:

   Olin jo unohtanut koko katupölyasian, kunnes jo parin päivän ajan meidän lähikatuja on jyllänneet pesuautot. Olen jo varmaan niin turtunut pölyyn ja hiekkaan, kun lunta ei ole ollut koko talvena ainakaan täällä Etelä-Suomessa.

 4. Hippo kirjoitti:

  Odotan kovasti sitä että pandemia laantuu- se näkyy sitten toki uutisissakin mutta nyt kun pahin epidemia-aika on Suomessa vasta edessä, niin en usko että monet edes kiinnostuu mistään pääsiäismunista välttämättä. Siksi niistä ei uutisoidakaan. En myöskään luottaisi siihen että vielä tulevana kesänä voi pitää normaaleja juhlia. Mutta häitä ja muita voi aina siirtää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *