Hae
Katri Gruner
Kaupallinen yhteistyö

Intuitiivinen tulkinta oli mieletön kokemus!

Kaupallinen yhteistyö: Leena Siitonen / Hyvät Vibat

Rankan viime vuoden jälkeen halusin selvittää kunnolla sen miksi meinasin polttaa itseni loppuun ja kuinka voisin ennaltaehkäistä sitä tulevaisuudessa. Halusin myös tutustua paremmin itseeni ja omiin toimintatapoihini. ”Lepää enemmän” on hyvä neuvo, mutta usein syy sille miksi väsyy on yksilöllinen. Väsyminen voi johtua yhtä lailla elämäntilanteesta, persoonasta, vastoinkäymisistä, töiden ahnehtimisesta tai levon puutteesta. Tai kaikista näistä! Itselläni suurin syy oli varmasti vastoinkäymiset, sekä se, ahdistuin kaikesta sitä mitä mun yrittäjänä pitänyt tehdä, kehittää, ja opetella.

Mun kolme voimasanaa elämässä on intuitio, inspiraatio ja energia. Ne on asioita, jotka vaikuttaa paljon mun hyvinvointiin ja jaksamiseen. Intuitio on mulle tärkeä työkalu, koska olen huomannut, että sitä kuuntelemalla osuu aika usein valinnoissaan oikeaan. Inspiraatio on sen takia mulle tärkeä, että haluan sekä itse inspiroida ihmisiä, että saada sitä myös muilta ihmisiltä.

Energia on näistä ehkä silti tärkein, koska aistin herkästi eri ihmisistä ja paikoista millainen energia niillä on. Pyrin hakeutumaan esimerkiksi itse sellaisiin paikkoihin tai sellaisten ihmisten seuraan, jonka energia mätsää hyvin omaani. Silloin voin kaikista parhaiten.

Mikä ihme on intuitiivinen tulkinta?

Olen seurannut jo kauan IG:ssä Leena Siitosta ja hänen IG TV videonsa ovat olleet tosi vaikuttavia. Musta tuntuu, että hänen videot sopii tosi hyvin tähän aikaan, kun on sekavaa ja tuntuu hukkuvan jotenkin kaiken tekemisen ja suorittamisen keskelle. Suosittelen katsomaan vaikkapa tämän alla olevan videon, koska nää asiat on kaikille tärkeitä!

Leena on puhunut videoillaan myös intuitiivisesta tulkinnasta ja vaikka en ihan täysin ymmärtänyt mistä on kysymys, niin olin hirveän kiinnostunut ja utelias. Leenan nettisivuilla sanotaan näin

Oletko muutoskohdassa, kaipaatko ajatusten kirkastamista tai vahvistusta sille, minkä jo ehkä itse aavistat? Tule intuitiiviseen tulkintaan inspiroitumaan, voimautumaan ja selkiyttämään suuntaa!
Intuitiivinen tulkinta vie sinut lempeästi syvälle sisimpääsi. Se auttaa sinua saamaan uudelleen yhteyden todelliseen, aitoon itseesi ja herättelee huomaamaan sen, mikä on jo olemassa sinussa, mutta mitä et ehkä juuri tällä hetkellä näe.

Pohdin voisinko tulkinnan avulla oppia ymmärtämään itseäni paremmin ja saada myös suuntaa sille, miten lähden kehittämään mun bisnestä. Tottakai mua kauheasti kiinnostaa myös omaan tulevaisuuteen ja etenkin talouteen liittyvät asiat. Vaikka intuitiivinen tulkinta ei ole ennustus, niin ajattelin josko siellä tulisi esiin yksi tai useampi ns. kuningasajatus, jota mun kannattaa lähteä sitten kehittämään! Joskus käy nimittäin niin, että yht äkkiä se lamppu syttyy: ”Miksi mä en tajunnut tätä aiemmin!?!”

Leena on aivan ihana ja sydämellinen ihminen ja hän otti mut lämpimästä vastaan. Tulkinnassa oli mukavan rento tunnelma ja hänelle oli helppo puhua. Olen todella onnellinen siitä, että Leena halusi tehdä yhteistyötä kanssani ja vielä onnellisempi olen siitä, että intuitiivinen tulkinta vastasi mun odotuksiin 110%!! Tiedättekö sen sanonnan, kun joku ”lukee sinua kuin avointa kirjaa”? No, siitä tässä oli täysin kysymys. Leena kertoi ja kuvasi mun tunnetiloja ja persoonaa niin täydellisen osuvasti, että en voinut koko kaksituntisen ajan kuin vain nyökytellä ja hokea ”se on just noin” ja ”toi kuulostaa juuri mun elämältä!” Puhuttiin myös siitä kuinka käsittelen pettymyksiä ja kuinka voisin hallita mun luovuutta ja intoa niin, että mun pää ei raksuttaisi niin kiivaasti ihan koko ajan.

Leenan vastaanotto sijaitsee Helsingin Vallilassa. Paikalle pääsee helposti julkisilla.

Mulla meni pari päivää ”pureskellessa” sitä kaikkea infoa mitä tulkinnassa tuli ja osa asioista aukeaa varmaan paremmin vielä myöhemmin. Onneksi tein muistiinpanoja ja aion pitää lapun mun päiväkirjan välissä ja palata siihen säännöllisesti. Aina kun musta tuntuu, että en pääse eteenpäin niin voin muistella Leenan sanoja. Jos sulla on elämässä joku siirtymävaihe tai jokin iso steppi otettavana, niin tää tulkinta on sulle kuin nenä päähän. Tulkinta nimen omaan selkiyttää kaikkea ja ihan kuin aukaisisi monia pieniä umpisolmuja pään sisällä.

Pääset varaamaan oman aikasi intuitiiviseen tulkintaan Leenan nettisivuilta ja hän on kirjoittanut myös Lempeän elämän kirjan säätäjille, jonka saa myös ostettua verkkokaupasta. Todella lämmin suositus Leenan palveluille!

Onko sulla kokemusta intuitiivisesta tulkinnasta? Olisi mielenkiintoista kuulla mitä ajattelit siitä!

 

Lue myös

Kolme helppoa keinoa hallita ahdistusta

Kaupallinen yhteistyö: Leena Siitonen / Hyvät Vibat

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.