Hae
Katri Gruner

Miten kävi helmikuun tavoitteen…?

*Sisältää mainoslinkkejä

Olenko ainoa, jonka mielestä helmikuu paineli ohi höyryjunan lailla? Ilmeisesti pari päivää lyhyempi kuukausi todellakin teki siitä lyhyen, koska itsestä lähinnä tuntui, että kuukausi alkoi ja loppui.

Tämä oli toinen kuukausi, kun pääsin testaamaan teemakuukautta ja sille asetettuja tavoitteita. Olin saanut tammikuusta uskoa ja positiivista draivia tähän systeemiin, jossa siis keskitytään yhteen aihealueeseen elämässä kuukauden verran enemmän kuin muihin. Ensimmäisen kuukauden tavoitteeni oli takoa rahaa ja nyt toisen kuukauden tavoite laittaa kotona asioita uuteen uskoon.

Kuten ehkä tiedättekin, niin haaveilen muutosta (onneksi en ole ihan ainoa kuitenkaan meidän perheessä 😀 ) ja haluan olla kaukaa viisas: En halua viedä sitten aikanaan uuteen kotiin mitään turhaa, josta olisi pitänyt päästä eroon jo ennen muuttoa. Siksi helmikuussa mun tavoitelista täyttyikin kaikenlaisesta kierrätykseen ja tyhjennykseen liittyvästä puuhasta. Tarkoitus oli niin myydä, kierrättää ja myös ihan kylmästi heittää tavaraa pois. Mutta kuitenkin niin, että mikään ei päätyisi ns väärään paikkaan. Itse arvostan sitä, että tavaroille on oikea paikka niin täällä kotona, mutta myös sen jälkeen kun ne täältä saavat luvan lähteä.

Koti ja keittiö on IHANA lehti! Siitä on nyt hyvä tarjous, eli 5 numeroa on vain 24.90€. Lue lisää tarjouksesta TÄÄLTÄ.

Tein kuukauden alussa siivoussunnitelman, joka oli kohtalaisen massiivinen. Eka viikko helmikuusta meni niin työn touhussa, että koko tavoitekuukausi sai vähän hitaan startin. Tokalla viikolla laitoin kuitenkin hihat heilumaan ja mä olen sellainen tyyppi, että kun alkaa tapahtua, niin TODELLA alkaa tapahtua! Helmikuun toinen viikko pitikin sisällään melkoisen lajittelushown käyttöullakolla. Tämän lisäksi vein

  • Lumppua, eli rikkoutuneita vaatteita ja liinavaatteita sorttiasemalle
  • SPR:n konttiin kolme Ikean kassillista
  • Ensikodin keräyspäivään lasten leluja, leluja, sekä vaatteita
  • Vaikuttajamedian blogikirppikselle vaatteita myyntiin

Tämän lisäksi

  • Varasin pöydän Suutarilan Kirppikseltä (alkaa ensi viikon perjantaina. Eli pöytä 162, tulkaa ostoksille!!!)
  • Siivosin ison eteisen ”sekatavarakaappeja”
  • Kävin kevyesti läpi lakanoita ja heitin rikkinäiset suoraan HESY:lle menevään pussiin. Lisäksi heille on menossa meiltä muutamia peittoja ja tyynyjä
  • Siivosin alakerran wc:n kaapin
  • Lajittelin lasten pois annettavat vaatteet
  • Hain saunan uudistamiseen tarvittavat välineet ja aineet (tämän kimppuun hyppään myöhemmin tällä viikolla)

Koska siivouslistani oli pitkä ja kunnianhimoinen, niin osa suunnittelemistani askareista jäi tekemättä. Aion kuitenkin jatkaa listan läpikäymistä vielä tässä kuussa, koska saan aivan uskomatonta tyydytystä siitä kun näen, miten tilaa vapautuu ja tavara lähtee kiertoon!

Maaliskuun teema onkin sitten RUOKAVALIO. Tavoitteeni on maaliskuussa syödä terveellisesti ja välttää ylimääräistä sokeria. Tässä kuussa ei ole tulossa mitään juhlia tms, joissa houkutuksia tulisi, joten nyt laitetaan kirjaimellisesti suu kiinni 😀 . Tai siis ainakin silloin, kun tarjolla olisi herkkuja.

PS. Aion laittaa myös jotain vielä IG kirppikselle myyntiin, eli kannattaa seurailla siellä jos olet kiinnostunut vaatteista ym. Jos et vielä seuraa mua instassa, niin tee se heti!

Millaisia ruokavalioon liittyviä postauksia teistä olisi mukava lukea?

Lue myös:

Toisen tavoitekuukauden teema ja suunnitelmat!

Tammikuun tavoite: Tee rahaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *