Hae
Katri Gruner

Tätä et (ehkä) tiennyt minusta!

Minulle on tullut Vaikuttajamedialle siirtymisen (josta on BTW jo vuosi aikaa!) jälkeen varmasti sellaisia uusia lukijoita, jotka eivät seuranneet entistä Fit you too -blogiani. Siksipä ajattelin kertoa tämän päivän postauksessa joitakin hauskoja faktoja itsestäni , joita varmasti suurin osa teistä ei välttämättä tiennyt.

1. Olen käynyt armeijan

Olen suorittanut naisten vapaaehtoisen asepalveluksen vuonna ”nakki ja muusi”, eli 2002. Kävin lopulta lääkintäaliupseerikoulun, johon halusinkin päästä. Intissä oli tosi kivaa ja harkitsin sen loppumisen jälkeen myös maanpuolustuskorkeakouluun hakemista, mutta en sitten innostunut riittävästi skapparin urasta. Näin jälkeenpäin ajateltuna se olisi kyllä varmasti sopinut luonteelleni, koska olen aika skarppi ja kuuliainen tyyppi. Perseily ei ole koskaan kiinnostanut.

2. Minulla on säteilyaseman hoitajan pätevyys

Ainut vaan, etten nyt ihan tarkkaan enää muista, kuinka sitä hoidetaan… Mutta varmaan joku raikastaa muistia, jos tilanne tulee päälle!

3. Olen ranskankerman todellinen ystävä!

Jos mun pitäisi valita olenko koko loppuelämäni ilman suklaata vai ilman ranskankermaa on valinta helppo! Olen nimittäin todellinen ”creme fraiche fan -83”. Sitä voi laittaa melkeinpä mihin tahansa suolaiseen ruokaan: Parasta se on tietenkin nachoplatessa (joka on myös yksi lempiruoistani), mutta se sopii täydellisesti myös pitsan päälle, keittoihin, salaattiin ja leivän päälle.

4. Rakastan kaikkea kuumaa

Palelen herkästi ja tästä syystä kaikki kuumat asiat vetävät mua puoleensa. Rakastan mm. saunaa, auton penkin lämmittimiä, villasukkia, lattialämmitystä, kuumaa suihkua, takkaa, hiustenkuivaajaa yms. Myös ruokani täytyy olla kuumaa. ”Keitto kuumana ja jäätelö niin kylmänä, että sitä on vaikea leikata”. Unelmoin sellaisesta lämpöpeitosta.

5. Olen kova tyttö veikkaamaan

Pelaan veikkauksen pelejä joka viikko. Yleensä kenoa, viikkaria, eurojackpottia ja lottoa 😀 . En tosin kaikkia samaan aikaan, vaan laitan rahaa peleihin n.10-20€ viikossa. Olen kerran voittanut 180€, mutta tiedän, että isompi voitto on vielä tulossa. Se on meillä suvussa! Muutama sukulainen on voittanut lotossa.

6. Olen polttanut röökiä

Tästä on jo tosin aikaa, kun säännöllisesti kessuttelin. Kuuluin yläasteella pahamaineiseen ”keuhkovammaliittoon” joka tuprutteli röökipaikalla punaista ällämmää. Poltin vielä välillä reilu 10 vuotta sitten, mutta lopetin, koska mieheni inhoaa sitä.

7. Hain edelliselle Selvitytyjät Suomi -kaudelle

Ja tietysti tavisten joukkueeseen. Selviytyjiin osallistuminen on ollut mun unelma jo vuosia. Jos mahdollisuus tulee, niin haen varmasti uudelleen.

8. Mun inhokkielokuva on Mamma Mia

En vaan pysty katsomaan sitä ilman hirveää myötähäpeää. Outoa kyllä, mutta Sound of Music puolestaan saa multa 5/5.

9. Mulla on joku juttu korviksiin

Mulla on ihan järkyttävä määrä korviksia! Huvittavaa kyllä, en edes käytä mitään kovin näyttäviä korviksia ainakaan arkisin. Ostan kaikista koruista eniten korviksia. Edelliset ostin reilu viikko sitten Tampereelta. Koskaan ei voi olla liikaa korviksia!

10. Olen älyttömän laiska karvanpoistaja

Siis mä ällötän vähän jopa itseäni, mutta mua ei vaan ihan rehellisesti sanottuna haittaa pikku sänki säärissä tai kainaloissa! Bikinialueen toki pidän siistinä, koska en kestä jotain tursuilevaa majavaa uimahallissa 😀 . Käyn sokeroimassa karvani Makeassa, mutta olen yhtä laiska myös varaamaan aikaa. Aina kun menen Lindan käsittelyyn, niin mulla on siinä vaiheessa jo ihan toivoton tilanne. Onneksi mun ihokarvat ei juuri kasva säärissä ja kainaloissa ne ei näy niin pahasti.

 

Onko sinulla ja minulla jotain yhteistä tämän postauksen luettuasi?

10 kommenttia

 1. Ranskankerma 4eva kirjoitti:

  Aaaaaah, ranskankerma! Mulla tää addiktio on mennyt jo niin pitkälle, että saatan syödä puolet purkista jo ruuanlaittovaiheessa. Jonain päivänä ostan purkin paljaaltaan syömistä varten.

 2. Hanne Salo kirjoitti:

  Armeijan kävin myös, vuonna 1996:)
  Inhokki elokuva on todellakin MAMMA MIA. En voisi edes aloittaa katsomista.

  • grunerkatri kirjoitti:

   Wow, on sullakin siis aikaa jo inttiajoista vierähtänyt! Itseä ihan hävettää jos joku kysyy millon olin intissä, kun tuntuu, että siitä on puoli vuosisataa jo!

 3. Jutta kirjoitti:

  Ranskankerma, oh yes! ❤️ Ja toi karvanpoisto.. Joskus alan höyläämään täynnä tarmoo mutta sitten en jaksakaan enää toista jalkaa. Jätän homman siihen, toinen jalka on sileä kun mikä ja toinen on ku naapurin Peralla. Shit happens. Ja tää tapahtuu u.s.e.i.n ?✌?

  • grunerkatri kirjoitti:

   Mä laitan vaan kaiken puhtaasti laiskuuden piikkiin..Ja senkin, ettei mun elämässä romantiikkaosasto jää ihokarvoista enää onneksi kiinni!

 4. Anni kirjoitti:

  Meitä yhdistää korvisfriikkeys, rööki ja ranskankerma sekä se ettei perseily kiinnosta, vaan rajat ja säännöt, ne ne vasta on jotain! Sen sijaan kuumasta en välitä, oikeastaan vähän inhoskelen, viileä on jees ja ruokakin saa olla haaleaa, mutta se uskottelen sen johtuvan pelkästään siitä että olen itse niin hot!

  • grunerkatri kirjoitti:

   Haha, ei mikään huono teoria 😀 ! Ilmeisesti ranskankerman rakastajia on enemmänkin, joten en yhtään tunne itseäni enää niin oudoksi, kun haluan tunkea sitä joka paikkaan!

 5. MariM kirjoitti:

  Lämpöpeitto ❤️❤️❤️ Elämäni paras ostos! Susirumahan se on mutta on niin taivaallista kun se lämpö alkaa valua kylmiin jäseniin ? Vähän kuin olisi saunassa, mutta sohvalla!

  • grunerkatri kirjoitti:

   Kyllä tätä on testattava.. Onneks tämä talvi on ollut niin leuto, ettei sisällä oo tarvinnut ottaa villasukkia kovempia keinoja vielä käyttöön!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *