Hae
Katri Gruner
Kaupallinen yhteistyö

Onko tässä kaikkien aikojen paras käsivoide?

Kaupallinen yhteistyö: O'Keeffe's

Kerroin pari viikkoa sitten Instagramin storyssä, että aion kokeille ensimmäisen kerran elämässäni jo kulttimaineessa olevaa ”Working hands” käsivoidetta.  Sain teiltä seuraajilta kymmeniä viestejä, joissa vannottiin tämän tuotteen nimeen! Tämä vuodenaika kurittaa kenen tahansa ihoa ja etenkin tällainen jo valmiiksi kuivahipiäinen on pulassa lohkeilevien rystystensä kanssa. Olin lukenut tästä käsivoiteesta itseasiassa ensimmäisen kerran jo facesta atoopikkoryhmästä, jossa käsivoidetta oli ylisanoin suositeltu. Oli siis aika ottaa selvää, oliko kyseinen voide kaiken hypen arvoinen?

O’Keeffe’sillä on muutakuin kuin Working Hands!

”Ai täällä on paljon muutakin!” totesin miehelleni, kun avasin O’Keeffe’siltä saamani lähetyksen. Itseasiassa laatikossa oli käsirasvan lisäksi myös vartalovoide (Skin Repair), jalkavoide (Healthy Feet) ja useampi erilainen huulirasva, eli perusversio, viilentävä sekä aurinkosuojalla varustettu (Lip Repair).

O’Keeffe’s Company on yli 20-vuotta vanha yritys ja sen on perustanut karjatilallinen Bill O’Keeffe. Koska hän sairasti diabetestä joutui hän hoitamaan jalkojen ja käsien ihoa jatkuvasti. Bill O’Keeffe kehitteli alkuperäisen Working Hands voiteen tyttärensä Taran kanssa, joka oli farmaseutti. Kaikissa voiteissa on sama alkuperäinen koostumus pohjalla. Tuotteet ovat tiiviitä, mutta niiden etu on imeytyvyys: Tuote ei jää tahmaiseksi iholle, vaan imeytyy tehokkaasti. Näin voit jatkaa työskentelyä ilman, että joka paikka on rasvassa. Tuotteet ovat hajusteettomia ja hypoallergeenisiä. 

Tarkista TÄÄLTÄ mistä voit ostaa O’Keeffe’s tuotteita!

Meillä on aina keittiössä myös käsirasvaa. Itse en voi edes tiskata ilman hanskoja, mutta nekin kuivattavat tosi paljon käsiä!

Iltaisin rasvaan jalat ja laitan sukat päälle. Aamulla jalat on ihanan pehmeät!

Sopivatko tuotteet atoopikoille?

Itse rasvaan ihoa kaksi kertaa päivässä ja käsirasva on vakiovarusteeni kuivalla ja kylmällä säällä. Jos olet atoopikko, niin muistathan, että näkyvä tulehdus pitää hoitaa pois kunnolla, koska silloin kädet eivät ole vain kuivat, vaan myös tulehtuneet! Käsien ja ylipäätään ihon pitäminen kosteutettuna pitää huolen, että ihoa ei tule raavittua niin paljon (kuiva iho kutisee) ja silloin iho ei mene niin helposti myöskään rikki. Lisäksi on pidettävä huolta veden juomisesta ja siitä, että saa pehmeitä rasvoja runsaasti ruokavaliosta. Itse siedän huonosti hajustettuja rasvoja, sekä muutamia apteekkirasvoja, joista ihoni saa konkreettisesti kohtauksen! En toki voi puhua kuin omasta puolestani, mutta Skin Repair ei ainakaan parin viikon kokemuksella ärsyttänyt omaa ihoani lainkaan.

Useimmissa rasvoissa harmittaa myös se, että pakkaus on todella pieni ja jos rasvaat ihoa päivittäin (kuten minä), niin purtelo vetelee viimeisiään alta aikayksikön. Siksi olin erityisen mielissäni, että Skin Repair -vartalovoiteesta isompi pakkauskoko (325ml), joka vielä kätevästi pumppupulossa. Mulla on yksi kosteusvoide kotona ja yksi kulkee aina mukana treeni- ja työkassissa.

Lue myös: ASIAA LISÄRAVINTEISTA JA SIITÄ, KUINKA SUHTAUTUMISENI ON MUUTTUNUT NIITÄ KOHTAAN

Mikä oli suosikkituotteeni?

Sain eräältä apteekin työntekijältä hyvän vinkin vuosia sitten; Jos haluaa paksumpaa käsirasvaa, niin kannattaa laittaa käsiin jalkarasvaa! Ja itseasiassa sehän TOIMII! Ehkäpä sen takia juurikin O’Keefesin jalkarasva olikin suosikkituotteeni, koska se oli loistava sekä jaloissa ja käsissä ja imeytyi oikeasti hetkessä. Rasva jättää jalat ja kädet aivan mielettömän ihanan pehmeiksi ja tekee todella hyvää mun erittäin kuiville rystysille. Ehkä itse olen vain tottunut hieman tujumpiin rasvoihin, joten siksi valitsin jalkarasvan voittajatuototteeksi!

Lisäksi huulirasva oli positiivinen yllätys, vaikka olen koittanut olla käyttämättä huulirasvoja päivittäin. Näistä rasvoista etenkin viilentävä oli pehmeän tuntuinen huulilla ja olen laittanut sitä yötä vasten nukkumaan mennessä. Huulet eivät ole olleet yhtään rohtuneet viileästä kelistä huolimatta. Tällekin siis ehdoton suositus!
O’Keeffe’sin tuotteilla on 100% tyytyväisyystakuu. Jos jokin tuote ei vastaa odotuksiasi, niin ostohinta hyvitetään kokonaan kuittia ja tuotepakkausta vastaan. 

Ps. Oletko menossa I Love me -messuille?? O’Keeffe’s antaa jokaisena messupäivänä 15 ensimmäiselle ihanan goodiebagin, joka mainitsee heidän messuosastolla sanan ”Vaikuttajamedia”!

Kaupallinen yhteistyö: O'Keeffe's

2 kommenttia

  1. kata kirjoitti:

    mulla oli tota vihreää ja se oli aivan kamalaa. Ensin oli ok, mutta kuivuttuaan jätti oudon kalvon ja esim. aamulla käsin pesun jälkeen tunne oli ällö.

    • grunerkatri kirjoitti:

      Itse tykkäsin siitä jalkavoiteesta juuri siksi, että se ei jättänyt samanlaista kalvoa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.