Hae
Katri Gruner

Miksi en saa itseäni liikkeelle entiseen malliin?

Sain erään yhteistyökyselyn, jossa etsittiin ”urheilullista vaikuttajaa”. Mä aloin siinä sitten pohtimaan, että kuinka urheilulliseksi voin tällä hetkellä itseäni kutsua? 😀

Takki Helly Hansen (*saatu)

Huomaan, että treenaaminen, tai oikeastaan treenaamattomuus on elämässäni oikeastaan ainoa asia, josta tunnen huono omaatuntoa lähes päivittäin. On ollut todella vaikeaa viime aikoina löytää balanssi perheen, työn ja liikunnan välille ja olen ollut viime viikot ultralaiska treenaaja! Koetan ajatella realistisesti, mutta SE ON VAIKEAA. Muistuttelen itseäni, että tämä on vaan yksi vaihe elämässä, joka ei kestä ikuisesti. Illatkin on niin pimeät, että väsy tulee helpommin. Priorisoi uni ja lepo. Tee sitä mikä tuntuu hyvältä.
Huomaan olevani itseasiassa aika vaativa itseäni kohtaan!

Tein joskus kesällä itselleni lupauksen, että liikun jollain tavalla päivittäin vähintään 30min. Tämä ei siis tarkoita välttämättä mitään 10km lenkkiä, vaan se voi myös olla esimerkiksi uintireissu lasten kanssa, tai kotijumppaa. Toki mulla on ollut nyt viimeaikoina päiviä, että liikun paljon paikasta toiseen ja askelia tulee varmasti se yli 10 000. Silti tavoitteena on kuitenkin, että pääsen ihan konkreettisesti hikoilemaan. Tällä hetkellä en oikein tiedä mikä lempilajini on, mutta varmaan vastaisin sali, koska se on ajasta riippumaton. Olen myös innostunut venyttelemään kotona ja tekemään kehonhuoltoa. Se on ihanan helppoa ja tuntuu kehossa hyvälle. Ilmajooga on myös laji, jota on ikävä ja etenkin Heini Harjaluoman joogatunteja!

Kävin koko kevään säännöllisesti (2krt/vko) kuntonyrkkeilyssä, mutta syksyksi en raaskinut ottaa korttia. Olen pohtinutkin paljon säännöllisen, aikataulutetun harrastuksen merkitystä liikuntaharrastuksen pysyvyydessä. Olisiko sittenkin tehokkaampaa vain ostaa se hiton kausari, koska silloin paine (myös rahallinen) olisi suurempi raahata itsensä sinne treenisalille?

Olisikin kiva kuulla, että millaisia fiiliksiä teillä on ollut nyt treenien suhteen ja onko teillä joku säännöllinen laji jota harrastatte?

 

Ps. Oletko treenaamisesta pitävä sinkku?? Järjestän jo kolmatta kertaa Helsingissä Tapanilan Urheilukeskuksessa kaikille sinkuille suunnatun Treenitreffit -tapahtuman!  Käy lukemassa lisää ja ilmoittautumassa osoitteessa https://www.matchbyk.fi/tapahtumat/2019/9/14/treenitreffit-1810-helsinki
Enää neljä naisten paikkaa auki!!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *