Hae
Katri Gruner

Varo mitä puhut ääneen!

Minulla on ollut viime aikoina useampikin sellainen kokemus, että olen sanonut jonkin toiveen ääneen (ehkä myös useammalle ihmiselle saman asian) ja kappas! Pari päivää menee ja BOOM, toive toteutuu! Jopa sellainen asia, jota olen saattanut toivoa vain hetkellisesti on sitten toteutunutkin ja jälkeenpäin olen ajatellut, että hitto kun piti mennä sanomaan ääneen tämäkin.

Mitä sitten olen onnistunut houkuttelemaan luokseni?

Noin pari viikkoa sitten koin sellaisen ”mutsi romahtaa” -hetken, jolloin tuntui, että en vaan jaksa. Tämä on varmaan kaikille äideille melko tuttua huttua. Teki mieli heittäytyä maahan vaan makaamaan ja huutaa. Olin jo selaamassa äkkilähtöä itselleni, koska olin jotenkin niin mitta täynnä kaikkea huutoa ja itkua. En muista, olisiko takana ollut vielä kaiken päälle hyvin valvottu yö. Sanoin miehelle, että pitäisi varmaan tulla kipeäksi, että saisi edes joskus levätä luvan kanssa.

No, arvaatte varmaan mitä kävi. Meni muutama päivä ja tulin kipeäksi. Ja todellakin – sain ansaitsemani levon!

Toinen tilanne liittyy myös lapsiin. Olimme puistossa ja pakko sanoa tähän väliin, että en todellakaan ole mikään kovin innokas puistoilija. Lähden sinne kuitenkin sen takia, että lapset saavat liikuntaa ja he tykkäävät siitä. Välillä käy kuitenkin niin, että puistossa syntyy joku kahnaus tai riita ja yleensä pienempi ottaa käyttöön parhaan aseensa – huutoraivarin! Ei ole yksi tai kaksi kertaa, kun raahaan huutavan kolmevuotiaan ja hänen potkupyöränsä kotiin selkä hiessä. Kun taas jälleen tällainen edellämainittu episodi oli taisteltu loppuun sanoin miehelle, että ”Olen valmis syksyyn, sateeseen ja myrskyyn, Eipähän tarvi enää lähteä tonne puistoon tappelemaan ja raivoamaan!”.  Seuraavana päivänä  sitten alkoikin sataa kuin Esterin peestä… Ja aika lailla onkin sadellut siitä lähtien 😀 !

Sitähän sä kysyit!

Olen myös viime aikoina miettinyt, mitä erilaisia uusia ansaintakanavia minulla voisi olla. Match by K:n pyörittäminen riittää tässä vaiheessa kattamaan kulut, mutta sen lisäksi haluan, että minulla on useampia eri tulonlähteitä. Yrittäjänä ei yleensä kannata muutenkaan laittaa kaikkia munia samaa koriin. Aloin sitten miettiä, että haluaisin jostain työn, joka toisi mulle kuukaudessa n.1500€:n lisätulon. Tällä hetkellä tuloni koostuvat MBK:n lisäksi satunnaisista liikunnanohjauskeikoista, sekä blogista/somesta.

Kun olin sanonut tästä muutamallekin kaverille, niin seuraavana päivänä puhelimeni soi ja vanha pomoni tarjosi minulle loppuvuoden kestävää sijaisuutta. Työ olisi kuitenkin ollut päivätyö ja minulla on niin paljon asiakastapaamisia ja muita työkeikkoja jo sovittuna syksylle, etten voi sitoa itseäni 8-16 työhön viitenä päivänä viikossa. Uskon, että tulossa on vielä jotain parempaa. Oli kuitenkin ihana huomata, että mahdollisuuksia alkaa tulla, kun itse uskoo siihen.

Tämä tuntuu toimivan!

Koska tämä tuntuu toimivan niin hemmetin hyvin, niin olisipa hienoa voittaa huomenna lotossa joku mukavan kokoinen summa! Ilmoittelen blogissa myöhemmin, että miten kävi….. Tai parhaimmassa tapauksessa ette kuule minusta vähään aikaan! 😉

HUOMIOHUOMIO!

Oletko jo tutustunut Unelmakartta-iltaani? Käy lukemassa lisää täältä ja varaa paikkasi!

 


Joko luit

MIKÄ UNELMISTASI OVAT VIELÄ TOTEUTUMATTA?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *