Hae
Katri Gruner

Mikä unelmistasi ovat vielä toteutumatta?

Varmaan useimmilla meistä on elämässä isoja tavoitteita tai unelmia, joita kohti meneminen antaa elämälle suuntaa ja tarkoitusta. Usein ne unelmat liittyy perheeseen, työhön tai elämäntyyliin, jota haluaa elää. Olen itse miettinyt viime vuosina paljon sitä, mitkä asiat olen jo saavuttanut ja mitkä asiat ovat vielä prosessissa.
En voisi elää niin, ettei minulla olisi mitään unelmoitavaa, koska silloin tuntisin, ettei elämällä ole merkitystä. Olen tosi onnellinen ja tyytyväinen elämääni näinkin, mutta on muutamia asioita, jotka haluan vielä toteuttaa. Mietin näitä mun unelmia oikeastaan päivittäin ja teen ajatustyötä niiden toteutumiseksi. Tykkään meditoida ja tehdä unelmakarttoja. Olen tehnyt unelmakarttoja, joilla on kaikilla hieman eri teema (kuten oma koti, työ, matkustelu ym). Unelmakartat ovat sekä visuaalisesti kauniita ja sen lisäksi uskon niiden tehoon 100%.

Mitkä unelmani ovat jo toteutuneet?

Varmasti isoin toteutunut unelma elämässäni on rakkauden löytyminen. En tiedä nouseeko mikään sitä korkeammalle. Olen löytänyt ihmisen, joka on sielunkumppanini ja oikeasti kaikki, mitä voin toivoa (ja enemmän). Tunne siitä, että on rakastettu ja arvostettu nousee kaikkien muiden tunteiden yläpuolelle. Parisuhde, jossa yhdistyy ystävyys, kunnioitus toista kohtaan, intohimo ja tiimityö on varmaan monelle ihmiselle suurin toive. En tiedä onko kaikkien kohdalla ”rakkaus ensi silmäyksellä” mahdollista, mutta uskon, että kaikille meille on olemassa sielunkumppani.

Parisuhteen myötä myös unelma lapsista toteutui. Nyt tuntuu, että kaksi lasta on sopiva määrä meidän tiimiin ja elämämme on tosi hyvää näin. Jollekin toiselle äidille se unelma saattaisi olla suurperhe.

Mitkä unelmat ovat vielä prosessissa?

Varmasti tällä hetkellä isoin unelmani on olla menestynyt yrittäjä. En pidä vielä unelmaani toteutuneena, koska en ole vielä saavuttanut asioita, joita pidän unelmani välietappeina. Menestys ei ole mitattavissa pelkästään rahassa, mutta totta kai taloudellinen riippumattomuus on myös asia, josta unelmoin. Olen ollut vasta 1,5 -vuotta yrittäjänä, joten alussa tässä vielä ollaan. Toivon, että seuraavan vuoden sisällä asiat edistyvät ja moni asia selkiytyy.

Toinen minulle tärkeä unelma on löytää meille täydellinen koti. Vaan onko täydellistä olemassakaan? Kyllä on – ainakin itse uskon niin! Täydellisessä kodissamme on järvinäköala ja riittävästi tilaa, jotta voimme molemmat mieheni kanssa työskennellä kotona. Lisäksi meillä on tilaa myös vieraille ja parhaassa tapauksessa oma rantasauna. Olisi täydellistä mennä aamuisin aamu-uinnille omasta rannasta. Olen tehnyt tulevaa kotiamme varten oman unelmakartan.

Mikä on tällä hetkellä sinun tärkein unelmasi?

Mikä on tällä hetkellä sellainen asia, jonka haluaisit vielä saavuttaa? Onko elämäsi rakkaus vielä löytymättä tai onko se joku työhön- tai opiskeluun liittyvä? Joskus se unelma voi olla pienikin, kuten esimerkiksi mulla: Toinen koira.

Haluaisitko tulla tekemään mun kanssa unelmakartan sun tärkeimmistä unelmista?

Unelmakartta (aarrekartta, visionboard ym) tehdään siis liimaamalla esimerkiksi isolle kartongille kuvia ja sanoja, jotka liittyvät omaan unelmaan. Unelmakartasta tehdään visuaalisesti mahdollisimman kaunis ja houkutteleva ja se asetetaan kodissa näkyvälle paikalle, jotta se pysyy mielessä kirkkaana. Unelmakartan tekemisessä on tiettyjä tärkeitä asioita, eli kuvia ei vain kannata lätkiä sinne tänne! Sen tekemiseen kannattaa todellakin nähdä vaivaa ja tehdä siitä kerralla mahdollisimman toimiva.

Kannattaa katsoa alta hyvä video, jossa suuresti ihailemani terapeutti Marissa Peer kertoo unelmakartan vaikutuksesta ja tehosta.

Järjestän mun seuraajille Unelmakarttaillan 29.9. Lisätietoa illasta löydät TÄÄLTÄ.

Mukaan mahtuu 12 nopeinta, joten kannattaa toimia nopeasti, jos haluat olla mukana. Kannattaa lukea tapahtuman sivuilta myös tarina oikeasta elämästä. unelmakartta todellakin toimii!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *