Hae
Katri Gruner

Ei enää yhtään julkista laiharia!

Aloin kirjottaa blogia vuonna 2011. Blogin alusta asti laihdutus ja painonhallinta ovat olleet yksi suosituimmista teemoista. Aina kun puhun jotain painon pudottamiseen liittyvää, on postauksella normaalia suuremmat lukijamäärät! Ehkä sinäkin klikkasit sisään uteliaisuudesta, kun jo nimi kertoo hieman siitä, mitä postaus saattaisi sisältää?

Olen tullut myös siihen tulokseen, että kaikista kiinnostavinta lukijoiden mielestä on, jos postauksen teema on jokin seuraavista:

  • Alan laihduttaa – kaikki messiin!
  • Huikeat ennen ja jälkeen -kuvat
  • Apua, repsahdin…
  • Tehokas ja nopea tapa pudottaa viisi kiloa

Olen kirjoittanut jo nykyään kuopattuna olevaan Fit you too -blogiini varmasti ainakin kymmenen kertaa painonhallintaa noista jokaisesta kulmasta katsottuna. Olen kirjoittanut ensimmäisestä (ja samalla viimeisestä) kisadieetistä, raskauksista palautumisesta ja aloittanut myös aika monta kertaa blogissa uuden painonhallintaprojektin. Ja toki mukana on ollut myös niitä kuuluisia ennen ja jälkeen -kuvia. Muutama projekti taisi myös loppua kaikessa hiljaisuudessa……….

Ei enää yhtään julkista painonhallintaprojektia

Jossain blogissa (jota en valitettavasti suurin surminkaan enää muista) oli aika osuvasti kirjoitettu, että on henkisesti helpompaa tehdä painonhallintaprojekti ”salaa” someseuraajilta, kuin asettaa itsensä alttiiksi julkiselle epäonnistumiselle. Jollei ole tyyliin joku Janni Hussi, joka nauttii muutenkin kuntopyörän polkemisesta aamuyöllä, jos mä muistan oikein jostain hänen tv-sarjastaan…
Mulla on sellainen fiilis, että aika moni lukija ajattelee, että painonhallinta ja nämä ”elämäntapaprojektit” on helppoja, jos kirjoittaa hyvinvointiin liippaavaa blogia. Mutta asiahan ei ole niin. Olen itse 36-vuotias ruuhkavuosia elävä yrittäjä-äiti, jolle tällä hetkellä terveellisen elämän noudattaminen vaatii välillä ihan hirveästi energiaa. Ehkäpä siksi en jaksa enää mitään ”projekteja”. Jos tässä 5 vuoden sisällä tapahtuu jotain positiivista muutosta, niin olen hiljaa kiitollinen. Ei tule sitä painetta päivittää aina uusia kuntokuvia.

Olen entinen jojo minäkin…

En ole mitenkään merkittävästi lihonut tai muutenkaan joutunut ihmisenä retuperälle, mutta en voi sanoa, että olisin tällä hetkellä ihan mintissäkään. Ette ehkä uskoisi tätä, mutta mun sisällä asuu varmasti ikuinen ”elämänmuutosinnostuja”!

Vähintään kerran viikossa mä ajattelen, että nyt… NYT mä alan treenaamaan sen 5 kertaa viikossa ja oon 10 viikkoa syömättä yhtään herkkua. Sitten illalla juutun sohvalle vähän liian pitkäksi aikaa katsomaan Love Islandia, yöllä jompi kumpi lapsista pissaa sänkyyn ja aamulla kellon soidessa 06 raikkaalle aamulenkille olenkin jo valmiina hautaamaan koko idean terveellisemmästä elämästä. 😀

 

Sama meno jatkukoon!

Jatkan siis ihan samalla tavalla kuin tähänkin asti: Taipuen kaikenlaisiin yllättäviin muutoksiin, jota tämänhetkinen elämä tuo tullessaan, enkä lupaa laihtua, keventyä, timmiytyä, tiivistyä, kaventua tai solakoitua julkisesti kenellekään. Iloitsen jokaisesta treenikerrasta ja jatkan perusterveellistä syömistä, kuten tähänkin asti. Oon myös tullut tulokseen, että olen vain yksinkertaisesti liian lyhytjännitteinen pitkiin muutosprojekteihin!

Mä haluan kuitenkin lähettää yläfemman kaikille teille, jotka saivat itsensä tänään liikkumaan ja teille, jotka päättivät syödä vähän terveellisemmin tänään. Jatkakaa samaan malliin!

Ei laihdutusprojektiani / epäelämäntapamuutostani voit muuten seurata Instagramista, josta mut löytää nimellä katrigruner.

Kuinka moni teistä päätti, ettei aio tänä syksynä aloittaa mitään uusia elämäntaparemppoja?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *