Hae
Katri Gruner
Kaupallinen yhteistyö

Nämä edulliset meikit ovat viimeaikojen suosikkini!

Kaupallinen yhteistyö: Cocopanda
*Sisältää mainoslinkkejä

*Postauksen meikit saatu Cocopandalta

Te olette selvästi tykänneet IG:n puolella, kun olen tehnyt muutamia meikkitutoriaaleja ja kertonut teille tuotteista, joita käytän. Etenkin edullisimmista meikeistä tulee eniten kyselyitä. Siksi halusin koota tähän postaukseen mun viimeaikaiset suosikit edullisista meikeistä ja siveltimistä. Kaikkia tuotteita pääset tilaamaan Cocopandalta ja heillä on juuri NYT meneillään Shopping Festival, jonka ansiosta jo valmiiksi halvat tuotteet ovat vieläkin edullisempia! Kannattaa myös seurata mun instagramia (katrigruner), koska tulen arpomaan siellä pari tämän postauksen tuotetta huomenna…

Meikkipohja

Heti hyvän ihonhoidon jälkeen toisiksi tärkein asia hyvännäköisessä ja kestävässä meikissä on pohja. Monella on näin kesäisin kaikenlaisia juhlia ja sitä toivoisi meikin näyttävän hyvältä aamusta iltaan (ja vielä mielellään yöhönkin). Olen jo pari vuotta käyttänyt vaihdellen kahta eri meikkivoidetta, joista toinen on tämä Wet’n Wild Photo Focus Foundation*. Minulla on käytössä sävy ”Soft beige” silloin kun en ole tosi ruskettunut kasvoista. Tässä on hinta-laatusuhteeltaan ehkä paras meikkivoide jota tiedän ja sopii erityisen hyvin kuivakalle iholle. Tämän hinta on Cocopandalla vielä hetken aikaa vain 6,15€!

Puuterissa pidän eniten irtopuuterista, koska sillä saa ihanan matan lopputuloksen ilman kakkuefektiä. Itse käytän puuteria vain hieman leuassa, nenässä ja otsassa. Tämä Makeup Revolutionin Loose Baking Powder* on loistava irtopuuteri ja edullinen sellainen. Jos haluaa ostaa oikean ”irtopuutereiden mersun”, niin kannattaa kokeilla Laura Mercierin irtopuuteria. Moni väittää sen olevan maailman paras puuteri. Itselleni tämä karvalakkimalli riittää hyvin.

Poskipuna

Mä rrrrrrrrakastan poskipunaa! Meikki on aivan blaah ilman sitä. Mulla on noin kolme poskipunaa, joita vaihtelen vähän muun meikin mukaan. Tämä Milanin poskipuna sävyssä ”Luminoso” *on jo eeppisessä maineessa meikkipiireissä! Se on välillä loppu verkkokaupoista, koska niin moni on tykästynyt siihen. Enkä ihmettele, koska hinta-laatusuhde poskipunalla on superhyvä. Suosittelen kokeilemaan!

Hehkua kasvoille

Tein IG TV:hen tutoriaalin hehkuvasta meikistä ja käytin videossa kikkaa, jossa sekoitan meikkivoiteeseen nestemäistä highlighteria. Olen itseasiassa tehnyt näin jo pitkään kesät talvet, koska silloin hehku jää sellaiseksi hillityksi, eikä lopputulos ole luokkaa alien. Revolutionilla on nestemäinen highlighter, jossa on paljon eri sävyjä ja tuote on juuri riittävän nestemäinen sekoittuakseen hyvin meikkivoiteeseen. Mulla on käytössä sävy ”Luminous Gold”.

Halusin myös tuotteen, joka olisi puuterin ja highlighterin välimaastosta. Eli tuote, joka antaa kasvoille hohtoa, mutta ei näytä siltä, että olet upottanut pääsi hilepurkkiin. Siksipä päädyin kokeilemaan tätä The Balmin ”Mary-Lou Manizeria”* on juuri täydellinen tuote levitettäväksi koko kasvoille. ”Se tekee ihostasi pehmeän ja nuorekkaan näköisen sekä antaa sille kaunista hehkua.”

huulet

Mun lemppari huulikiilto on aina vaan NYXin Butter Gloss*. Omistan näitä ainakin 5 eri sävyä, mutta kuvaan löysin tähän hätään niistä vain kolme.
Lempisävyni ovat ehdottomasti ”Fortune Cookie” (joka on se täydellinen nuden sävy), ”Madeline” (ruskeampi nude), ”Creme Brulee” (pinkimpi nude, jota olen käyttänyt eniten) ja ihanan kirkas punainen ”Apple Crisp”. Nämä maksavat Cocopandalla vain 6€, joten kyseessä on todella edullinen huulikiilto, joka on myös kosteuttavan tuntuinen.

Siveltimet

Mä käytän kolmen merkkisiä siveltimiä: Zoevaa (jota ei taida saada suomen verkkokaupoista), Real Techniquesia ja Eco Toolsia. Kun ostaa pari settiä, niin pääsee jo pitkälle. Iso kunnollinen puuterisivellin ja silmämeikin siveltimet on tärkeimpiä. Ja oikeastaan oli sivellin kuin sivellin, niin jos karvat irtoilevat ja laatu on luokkaa Tiimari, niin ei niillä kaunista meikkiä saa millään!
Eco tools on todella edullinen sarja ja ainakin minusta siveltimet ovat todella hyviä ja laadukkaan tuntuisia – eli tällaisen perus kotimeikkaajan käyttöön riittävän hyvät. Real Techniquesilta tuo ylin puuterisivellin on mun lemppari, koska se on ihanan muhkea ja pehmeä. Laitan niitä muuten pari kappaletta mun instagramiin arvottavaksi, joten jos sulla ei vielä ole tätä niin kannataa vierailla mun Instassa…

 

Kaupallinen yhteistyö: Cocopanda

Yksi kommentti

  1. Sanni kirjoitti:

    Hups, tilasin yli 50€ meikkejä ihan vaan sen sun meikkivideon ja tän postauksen innoittamana??
    Mut sain kyllä paljon kaikkea kivaa ja nyt vaan oottelee postia ja toivoa et onnistuu meikki yhtä hyvin ku sulla 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.