Hae
Katri Gruner

Verkkokurssit, jotka tällä hetkellä houkuttaa!

Paita I can I will  (*saatu, koodilla KATRIG15 saat -15% alennusta normaalihintaisista tuotteista) | Housut Yvette by Monna (*saatu) | Tennarit Adidas

Nyt eletään verkkokurssien todellista kulta-aikaa! Toki hyvinvointiskenessä verkkokurssit ovat jo nähty, mutta tuskinpa on enää nykyään aihetta, johon ei olisi joku jo ehtinyt tekemään omaa verkkokurssia. Viime aikoina omiin silmiin on pistänyt mm. verkkokurssi laulajaksi haluaville, kirjailijaksi haluaville, parisuhdeverkkokurssi ja erosta toipumisen verkkokurssi. Verkkokurssi on todella helppo kuluttajalle, koska yleensä kurssit ovat melko halpoja verrattuna esimerkiksi yksityistuntiin ja toinen helppous liittyy tietysti siihen, ettei kurssi yleensä ole paikkaan, eikä aikaan sidottu.

Itse olen tällä hetkellä Bisneskoulu -nimisen yrityksen ”Kirjoita myyvästi verkossa” -verkkokurssilla. Ostin tuon kurssin jo kuukausi sitten ajatuksena aloittaa se hyvän hetken tullen. En ole vielä päässyt puusta pitkälle, mutta ainakin näin alustavasti vaikuttaa tosi hyvältä ja Bisneskoulun perustanut Anja Kadziolka todella hyvältä koutsilta. Hän on todella kokenut markkinoinnissa, verkkokurssien tuottamisessa ja myyvän tekstin kirjoittamisesta. Epäilen, että tulen osallistumaan vielä tulevaisuudessakin hänen kursseilleen! Kunhan saan tämän ensimmäisen pois alta..

Laitan tähän alas listan niistä verkkokursseista, joista itse olen kiinnostunut ja mahdollisesti ostoaikeissa. Minulla ei ole näihin verkkokurssin myyjiin mitään henkilökohtaista sidettä, eli kukaan ei maksa minulle tästä mainoksesta, vaan kyseessä on puhtaasti oma kiinnostus. Mikäli olette osallistuneet joillekin näistä kursseistä, niin kuulisin enemmän kuin mielelläni teidän kokemuksianne!

Saa mitä haluat  -verkkokurssi

KURSSIN KOTISIVU

Varmasti moni teistä tietää Ilkka Koppelomäen ja hänen kirjoittamansa Saa mitä haluat -kirjan. Olin Ilkan luennolla Minä olen  -messuilla ja hän on todella innostava ja inspiroiva ihminen kaikin puolin. Saa mitä haluat on kuuden viikon videokurssi ”omannäköisen elämän toteuttamiseen”. Kurssi alkaa vain muutaman kerran vuodessa, joten sitä ei voi ostaa jatkuvasti (aika mainio myyntikikka muuten!). Itse laitoin itseni on waitlistille, koska haluan seuraavalla kerralla mukaan. Unohdin nimittäin ilmoittautua edelliselle kurssille ja se jäi harmittamaan toden teolla.
En muista valitettavasti kurssin hintaa, mutta se oli jotain 100€ ja 200€ välissä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Eroon oireista

KURSSIN KOTISIVU 

Kukapa ei tietäisi Maria Nordinia. Hän on melko mielipiteet jakava persoona, mutta harvoin olen kuullut mistään verkkokurssista niin paljon kehuja, kuin Marian Eroon oireista -kurssista! Kurssia on myyty jo yli 2000 kappaletta, joka on aika kova suoritus ottaen huomioon, ettei kyseessä ole laihdutukseen/kiinteytykseen liittyvä kurssi. En seuraa mitenkään aktiivisesti Maria Nordinia, enkä edes tätä ennen tiennyt hänellä olevan myös verkkokursseja myynnissä.
Koen olevani monellakin tavalla avoin uusille ja erilaisille asioille. Uskon esimerkiksi ihmisten energioihin, manifestoimiseen ja oman ajattelun voimaan itsensä parantamisessa. Juuri tämän takia kurssi kuulostaakin niin kiinnostavalta. Kurssi lupaa, että voit parhaimmassa tapauksessa päästä eroon kurssin avulla esimerkiksi siitepölyoireista, allergioista ja stressistä. ”Menetelmäni perustuu aivojen plastisuuteen, tiedostetun sekä tiedostamattoman stressin hoitamiseen sekä mikrobiomin muokkaamiseen”.

Sain myös IG:n puolella suosituksia kokeilla tätä kurssia, koska siitä on ollut monelle apua stressin ja ahdistuksen hallintaan.
Kurssi on tällä hetkellä tarjouksessa 89€.

Kuukauden rahatreeni

KURSSIN KOTISIVUT

Koska oman talouden hallinta ja parantaminen on mulle yksi tämän vuoden teemoista, niin myös rahaan liittyvät valmennukset kiinnostavat. Tämä Sanna Kinasen (eli Bisnesnaisen) valmennus on ollut ilmeisen toimiva ja sen lisäksi valmennus on edullinen; Kuukauden valmennus maksaa vain 9€ ja kaupanpäälle voit ostaa Miljonääri mindset -valmennuksen hintaan 29€.  Eli käytännössä 38€:lla saa kaksi valmennusta. Minusta diili on ihan hyvä. Sisällöstä en toki osaa kertoa mitään, kun valmennuksen osto on vasta harkintavaiheessa, mutta ainakin Sannan webinaarit ovat todella mielenkiintoisia!
”OPI KÄYTÄNNÖSSÄ MITEN KÄYTTÄÄ RAHAA JA MITEN TEHDÄ SITÄ LISÄÄ! SAAT KUUKAUDEN AJAN OHJEET JA TEHTÄVÄT JA VAURASTUMISESI VOI ALKAA!”

Mobility one

KURSSIN KOTISIVUT

Mun on pakko tunnustaa, että ennen kuin törmäsin tämän valmennnuksen mainokseen Instassa, niin mulla ei ollut hajuakaan kuka on Kaisa Keränen. Tämä johtuu luultavasti siitä, että Kaisa asuu Yhdysvalloissa. En siis ole varma, onko Kaisa suomalainen vai onko hän amerikkalainen, jolla on vain suomalainen nimi?
Tämä Mobility one -verkkokurssi on pitkästä aikaa sellainen liikuntaan liittyvä kurssi, jonka voisin harkita ostavani. En edes oikein osaa sanoa miksi, mutta ehkä hyvin ja ammattimaisesti tehty mainos, Kaisan ihana ääni ja olemus sekä tietysti oma tarpeeni parantaa liikkuvuuttani saavat harkitsemaan vakavasti kurssin ostoa.  Hinta on edullinen, eli 19 dollaria.

”Mobility ONE is my go-to 30 minute mobilization routine. It is the secret ingredient to feeling better than ever, performing at my best and remaining (knock on wood!) injury free! I can’t wait for you all to try it!”
Kyseessä on siis verkkokurssi, jonka on tarkoitus lisätä liikkuvuutta. Kurssin sivuilla on nähtävissä traileri, josta voi poimia itselleen jo muutamia tosi hyviä liikkeitä!

Nyt olisi tosi hienoa kuulla, mikäli teillä on kokemusta jostain näistä kursseista  – siis rehellistä palautetta! Saitko kurssilta toivomiasi muutoksia ja koitko saavasi rahallesi vastinetta?

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *