Hae
Katri Gruner

Kuvia viikonlopulta (+festarityyli)

No niin, moni teistä jo kyselikin IG:n puolella kuvia viikonlopulta, joten nyt niitä on tulossa. Ehkäpä tässä on jollekin festarityyli -ideoita kesän muille festareille!

On ollut kyllä aikamonen shokkipalautuminen noin mielettömän viikonlopun jälkeen. Oon ollut suoraan sanottuna aika maissa ja tuntuu, ettei tää lähde tästä millään nousuun! Ilosaarirock teki kyllä mulle tällä hetkellä henkisestikin tosi hyvää, koska musta tuntui pitkästä aikaa, etten miettinyt työasioita. Ei löytänyt itseäni jatkuvasti murehtimasta tulevaisuutta ja kokemassa huonoa omaatuntoa siitä, etten ole paperi edessä pohtimassa kamppiksia tai jotain väsäämässä mindmappeja.

Oli myös ihan super hyvä, että kyseessä oli oikeasti pidempi aika kuin vain yksi päivä. Nautin ihan jokaisesta hetkestä (okei, paitsi silloin kun joku kundi anniskelujonossa sanoi mulle kuullessaan ikäni, että voisin olla hänen äitinsä!) ja osasin todella heittäytyä hetkeen. Mä siis todellakin heitin sivuun kaikki ”roolit” ja olin vain Katri ja tietysti sisko ja ystävä. Join viiniä aivan luvattoman paljon (ja yhtenä päivänä jo aamupalalla!), söin hirveästi sokeria ja rasvaa, valvoin aamuun ja nautin tästä kaikesta. Kolme päivää. Puhdistin itsestäni sitä kaikkea ahdistusta ja painetta, jota olin kokenut jo jonkun aikaa.

Tämä ihana jakku oli löytö kirpparilta ja maksoi vain vitosen!

 

Tähtireportterin syväluotaava rokkianalyysi

Ilosaarirock 2019 oli siis itselleni ainakin todellinen menestys ja pienestä sateesta huolimatta nautittiin täysin rinnoin! Nähtiin jopa musiikkiesityksiä(!!!) ja tänä vuonna tähtireportterin roolissa lupasin itselleni, että menemme katsomaan esiintyjiä lavalle asti. Kierrettiin koko festarialue, eikä vaan jumitettu yhdessä paikassa koko viikonloppua. Hyvä me! Olimme varustautuneet suomen kesään siskoni kanssa todella hyvin, joka kannatti; Pressu ja riittävästi vilttejä teki kyllä kauppansa illan viiletessä. Ja tällaisena kermaperseenä sitä haluaa päästä ihan kunnolliseen sänkyyn nukkumaan ja tietysti suihkuun, joten siinä mielessä voimme olla todella kiitollisia siitä, että pääsimme vanhempieni asuntoon yöksi. Ensi vuonna mua himottaisi mennä leirintäalueelle mökkeihin, jotka näyttivät myös tosi kivoilta ja ovat aivan rokkialueen ytimessä!

entäs ne viikonlopun asut?

Mä olen innostunut viimeaikoina kirppistelystä ja tuunaamisesta. Kun kuulin Jutalta, että hän ostaa nykyään lähes kaikki vaatteensa kierrätettynä, niin mäkin olen alkanut käydä enemmän kirppiksillä. Lisäksi Pinterest on mulla ideatauluja täynnä ja etenkin ennen Ilosaarirockia etsiskelin, millaisia festariasuja voisin pukea päälle. Mulla oli itseasiassa n.50% vaatteista kierrätettyjä ja yksi asu jäi vielä kokonaan käyttämättä viileän ilman takia.
Myös äitini Singeri lauloi viikonloppuna! En nimittäin löytänyt haluamaan tyllihametta mistään järkevään hintaan, joten ei muuta kuin Eurokankaaseen ja sieltä 10m tylliä mukaan. Torstai iltana mulla menikin lähes koko ilta hameen ompelemiseen, mutta se kannatti! Tosi moni kehui lopputulosta ja lauantain asu olikin mun oma suosikki kaikista 🙂 .

Se vähän harmitti, että ihan niin luova nyt ei pystynyt olemaan, mitä olisin halunnut. Hiuksia oli pakko pitää kiinni, koska kosteassa ilmassa kiharat latistuu tosi nopeasti. Lisäksi mulla oli alun perin tarkoitus laittaa hameen alle pyöräilyshortsit, mutta se jäi sitten vain haaveeksi mittarin näyttäessä +15 astetta ja illalla alle 10. Kengiksi olin valinnut mun nahkaiset ”valkoiset” Converset, jotka on aina luottokengät noilla reissuilla: Sopii melkein mihin asuun vaan ja näyttää hyvältä myös rähjäisinä heh !

Tässä kuitenkin vielä asukuvia viikonlopulta!

Lauantain asusta koitettiin ottaa kuvia hameesta, mutta tuloksena oli pelkkiä tärähdyksiä. Liekö ongelma ollut hankalassa kamerassa vai kuvaajan epävakaassa kädessä heh…

Sunnuntaina päällä oli mun lempi”luotto”farkut ja kirppislöytö jakku.

Mikä näistä asuista oli suosikkisi?

Oletko jo lukenut? – ILLAN IHONHOITORUTIINI (IG TV VIDEON TUOTTEET)

6 kommenttia

 1. Niiskuneiti kirjoitti:

  Sä oot kyllä upea! Kokonaisuutena. Mielettömän kiehtova persoona, kaunis ulkoisesti mutta uskoakseni myös sisäisesti. Rehellinen ja AITO! Kiva tyyli kirjoittaa, sekä suhtautua elämään noin yleensäkin. Keep going, YOU ROCK!

  • grunerkatri kirjoitti:

   Siis apua, niin ihanasti kirjoitit! <3 Sata sydäntä sulle!!!!!

 2. Jonna / Palasia arjestani kirjoitti:

  Toi hame on kyllä magee, mutta tykkään jakustakin! Ehkä hameasu kuitenkin vie voiton 🙂 Kirppareilta tekee oikeasti todella hyviä löytöjä ja paljon ostan nykyään itsekin kirppareilta. Turha maksaa maltaita uusista, kun saa halvemmalla kirpparilta!

  • grunerkatri kirjoitti:

   Ennen mullakin tuli laitettua tosi paljon (siis luvattoman!) rahaa uusiin vaatteisiin ja paljon jäi käyttämättä. oon viime aioina tosi vähän shoppaillu mitään uutena. Myös torista tekee yllättävän hyviä vaatelöytöjä!

 3. villananna kirjoitti:

  Kirppistely ja tuunaaminen on ihan parasta. Itse myös hankin kaikki nykyään kierrätettynä ja vaatteita teen lähes pelkästään tuunaamalla vanhoista vaatteista uusia. Myös Zero Waste -tyylillä, eli hyödynnän myös leikkuujätteen.
  Hienoa, että olet astunut kirppareiden salattuun maailmaan <3
  https://villananna.vaikuttajamedia.fi

  • grunerkatri kirjoitti:

   Ehkä ennen mulla ei ollut oikein aikaakaan kierrellä kirppareilla, mutta ihan tohon meidän lähelle avattiin kirppis, niin se on madaltanut kynnystä ja oikeasti sieltä tekee välillä todella hyviä löytöjä!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *