Hae
Katri Gruner

Tästä se alkaa…. Ilosaarirock 2019!!

#kesänparasviikonloppu on täällä! Nimittäin Ilosaarirock 2019!

*Lippu saatu 

Kädessäni on ranneke, jossa sanotaan ”Elä kuin viimeistä kesäpäivää”. Se on tietysti Lidlin mainoksista tuttu lause ja sopii tämän vuoden Ilosaarirockin teemaan kuin alennuskahvipaketti mummon kärryyn! Käsillä on todellakin yksi ehkä vuoden odotetuimmista viikonlopuista, koska rakkaassa synnyinkaupungissani Joensuussa järjestetään tänä viikonloppuna Suomen kaunein, kovin ja hurmoshenkisin festivaali!

Joensuulainen henkeen ja vereen

Olen ollut ensimmäisen kerran Ilosaaressa jo 15-vuotiaana ja yhteensä rokkailukertoja mulle on kertynyt jo varmasti ainakin se 15. Toki näin vanhemmalla iällä (hitto että kuulostan fossiililta!) muutamia kertoja on jäänyt välistä erinäisten syiden takia, mutta syyt ovat olleet JOKA kerta todella painavat. Tämä on nimittäin etenkin meille alunperin Itä-Suomesta ponnistaneille lähes pyhä viikonloppu, jota kukaan älkööt uhratko ilman erittäin hyvää syytä!

Parasta Ilosaarirockissa on tietysti tunnelma, mutta Laululava ja sen ympäristö tarjoaa kyllä festivaalille aivan mielettömät puitteet. Ilosaareen kuuluu myös se, että festari on aina todella siisti ja hyvin järjestetty, joten mitään mudassa tallomista tai ruuhkia vessoille tai anniskeluun tuskin on odotettavissa tänäkään vuonna. Itse festarialue on aika tarkkaan 2km päässä Joensuun keskustasta, joten pitkiä välimatkoja ei kannata pelätä. Itse olen vielä siitä onnellisessa asemassa, että vanhempieni kaupunkiasunto (a.k.a rokkikämppä) on vain kiven heiton päässä alueesta!

Tässä mä ompelen itselleni rokkilauantaille täydellistä tylliunelmaa!

Näitä esiintyjiä odotan!

Rokissa on tänä vuonna monia isoja nimiä, joista itse odotan etenkin Chainsmokersia, DJ Snakea (tuleekohan Justin???), Vesalaa, JVG:tä, Ville Valoa & Agentsia, J.Karjalaista (jonka Villejä Lupiineja aion hoilata aivan täysiä ja muistella mun rakkaita Tampereen ystäviä), Gaselleja, Anna Puuta, Sannia, Almaa… Ja tässä tosiaan vain muutamia mainitakseni. Itse tosin olen niin Ilosaariuskovainen, että vaikka päälavalla esiintyisi Martti Servo & Napander, niin olisin silti myyty 😉 .

Jos haluatte fiilistellä omia rokkitunnelmiani, niin silloin paras keino on seurata mua instagramista, josta löydät minut omalla nimelläni TÄÄLTÄ! Luvassa on varmasti aitoa menoa ja SENSUROIMATONTA rokkimatskua. Kaverini meinasi kuolla nauruun, kun kerroin hänelle, että aion toimia Ilosaarirockissa tänä vuonna syväluotaavan reportterin hommissa. Hän kuulemma on varma, että joudun poistamaan 50% mun storyistä jälkikäteen. Itse en ymmärrä tällaisia epäilyksiä ollenkaan…

Jännitys tiivistyy…

Me täällä siskon kanssa virittäydytään jo Ilosaarirock -taajuudelle ja kaikki tärkeät hankinnat on tehty hyvissä ajoin; Vedenpitävä istuinalusta, huovat, kertakäyttösadetakit ja tietysti kuohuvat! Vaatekriisi on todellinen, koska ilmat vaihtelee ihan koko ajan ja sadetta saattaa olla tänään luvassa. Pikkuhiljaa aletaan harkitsemaan millä kostyymillä lähdemme uhmaamaan tänään säätä ja aloittamaan rokkipäivä ykkösen!

Onko joku muu tulossa tänään Ilosaarirockiin?

 

Lue myös edellinen juttu: Clarkin avulla kurinalaisuutta raha-asioiden hoitoon!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *