Hae
Katri Gruner

Someton juhannus teki hyvää!

Tulipa pidettyä pieni blogipaasto ja sen myötä myös lähes someton juhannus!

Olimme vuokranneet pitkäksi viikonlopuksi Sastamalasta mökin, jossa olimme perheen ja ystävien kera. Pakko sanoa, että näin onnistunutta juhannusta ei meillä hetkeen ole ollutkaan! Saunoimme, uimme, grillasimme, söimme, pelailimme ja paransimme maailmaa. Nautin suunnattomasti maalaiselämästä ja ihanasta kiireettömästä tunnelmasta! Olisin voinut viettää vuokramökillä vielä helposti viikon. Lapset ja aikuiset nauttivat täysin rinnoin.

Huomasin, miten ihanaa oli myös olla ilman puhelinta. Suurimman osan ajasta puhelimeni oli ties missä, jonka takia ei tullut juuri kuvattua matskua IG storyynkään. Tuntui, ettei niitä hienoja hetkiä halunnut pilata olemalla puhelin kourassa. Ja harvoinpa sitä on silloin ”IG ready” kun sattuu se hauska kömmähdys tai joku kertoo hyvän vitsin. Katselin kyllä nukkumaan mennessä hieman muiden storyjä ja oli siellä ihanan näköistä meininkiä muillakin!
Minusta kuitekin tuntui todella vapauttavalta vain olla. En miettinyt yhtään häviääkö seuraajia jos en someta tai bloggaa.

Olen voinut hieman huonosti juhannuksen jälkeen, vaikka join enää muutamia annoksia alkoholia lauantaina (sunnuntaina en ollenkaan). Joten en tätä oikein krapulankaan piikkiin voi laittaa. Varasin pitkällisen vatvomisen jälkeen ajan Synlabiin huomiselle, koska haluan sulkea pois muutamia juttuja verikokeilla. Olen ollut jo niin pitkään uupunut ja ruokahaluni on tosi huono. Voihan se olla, että olen vain kokonaisvaltaisesti loman tarpeessa, mutta ainakin ne kokeet on sitten otettu mistä niin moni mulle on hyväntahtoisesti jäkättänyt viime aikoina (Thanks ihana assarini Iina 😉 )

Ei ole oikein kiva, jos kesällä olo on jatkuvasti nuutunut ja väsynyt. Haluaisin olla etenkin aamulla pirteä ja nauttia ihanista aamulenkeistä ja rauhallisista aamukahveista. Välillä tulee sitten niitä energiapuuskia, jolloin on fiilis, että hei – olen taas oma itseni ja jaksan! Harmi vaan, ettei ne aina kestä kovin kauaa.. Siksi on nyt oikeasti hyvä sulkea pois ainakin alhaiset rautavarastot. Jotkut laittoivat viestiä, että olisiko burn out tuloillaan, mutta suoraan sanottuna se ei tunnu loogiselta selitykseltä.

Juhannuskoiramme Minni on täydellinen kumppani juhlaan kuin juhlaan.

Toivottavasti teillä oli ihana juhannus ja saitte levättyä. Itse teen vielä pari viikkoa hommia ja pidän viikon loman jälleen. Paljon olisi ideoita ja ajatuksia päässä ja toivottavasti pääsen kehittelemään Match by K:lle joukon uusia tuotteita ja valmennuksia, kun olo tästä vähän kohenee.

Joko muuten olet lukenut kirjoittamani Deittailun Käsikirjan?

2 kommenttia

  1. Maaare kirjoitti:

    Ehkä sinun kannattaisi mennä ihan vain lääkärille? Olen itsekin harrastanut tuota labrojen tilailua ja omia diagnooseja mutta lähestulkoon aina oireiden oikea syy on selvinnyt vasta siellä lääkärissä, ja on ollut ihan muu kuin mitä itse ”koulutusta vailla valmiina lääkärinä” arpoo..ja jos esim yksittäinen arvo kuten ferritiini on matala, pitäisi joka tapauksessa käydä selvittämässä miksi se on matala, eikä vain alkaa syödä rautaa, jottei hanki uusia ongelmia jne. Pääsee helpommalla kun menee suoraan lääkäriin.

    • grunerkatri kirjoitti:

      Totta tuokin. Itse kuitenkin ajattelen myös, että joku perus tk lääkäri tuskin tähän osaa mitään sanoa (koska labrat normaalit) ja tässä vaiheessa aika iso kynnys mennä yksityiselle tutkimuksiin. Mutta ymmärrän toki pointtisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *