Hae
Katri Gruner
Kaupallinen yhteistyö

Aamurutiini, josta EN luovu!

Kaupallinen yhteistyö: Slurp Coffee

Slurp on nyt osa mun aamurutiinia. Onko teillä muilla joku oma aamurutiini, jota ilman päivä ei tunnu lähtevän oikein liikkeelle??

Mulla sellainen hetki on aamukahvi… yksin!

Aamu on mun päivän lempihetki ja mulla on oma ”aamurituaali”, jota noudatan päivästä toiseen, oli sitten arki tai viikonloppu. Herään usein ennen muita, koska se on meillä melkein ainoa hetki, kun on aivan hiljaista. Musta on etenkin näin kesällä aivan ihana hipsiä yläkertaan muiden nukkuessa ja ottaa oma hetki itselle auringon noustessa. Mulla on unelma, että vielä joku päivä mun ikkunasta näkyy luontoa tai mikä parasta  – vettä! 

Aamurutiiniin kuuluu myös kahvin keittäminen ja siitä nauttiminen ajan kanssa. Mä RAKASTAN kahvia ja etenkin aamukahvia. Mulle tästä rutiinista on tullut niin tärkeä osa päivän aloitusta, että jos nukun pommiin tai joudun lähtemään tosi aikaisin jonnekin, niin koko päivä lähtee ihan väärin päin liikkeelle! Mulle ei ole tärkeää niin se kahvin juominen, vaan se on se fiilis kun kuulee kahvinkeittimen äänen ja voi samalla katsoa ikkunasta. Tai näin kesällä juon kupposen melkein aina meidän pihalla. Kahvielämys tarjoillaan tietysti lempikupista kauramaidolla höystettynä.

SLURP KAHVIELÄMYS

Aamukahvi tuo elämään sellaisen turvallisuuden ja tietynlaisen pysyvyyden tunteen. Olen ihminen, jolle tietyt asiat tai tilanteet symboloivat tietynlaista tunnetilaa: Rauhaa, lempeyttä, hyväksymistä tai onnellisuutta. On joku asia, joka päivästä riippumatta on muuttumaton. Mulle se aamukahvi on harvoin missään niin ”oikeanlainen” elämys muuta kuin kotona, omalla keittimellä keitetty, jonka olen saanut mun mieheltä lahjaksi. Siitä tulee sellainen tunne, että joku asia elämässä on aina paikallaan.

Voin kertoa, että olin hiukan onnessani kun KAHVIalan yritys SLURP ehdotti minulle yhteistyötä! Oh yes, kahvia kiitos! SLURP on siis suomalainen yritys, joka toimittaa kahvia suoraan kotiin. Eikä mitä tahansa mokkaa, vaan pienpaahtimoiden kahveja. On tosi mielenkiintoista päästä maistelemaan myös uusia kahvilaatuja ja eri makuvivahteisia kahveja. Ennen tilausta kerrotaan oma makumieltymys (paahtoaste), eli esimerkiksi itse halusin vaaleaa suodatinkahvia. Voit itse valita kuinka usein SLURP toimittaa kahvia, eli joko kahden tai neljän viikon välein. Itse valitsin tietysti kahden viikon välein toimituksen, koska meillä kahvia menee ainakin pannu päivässä.

Eka maistelemani kahvi oli Holmen Hint, joka oli todella positiivinen yllätys! Tänään saapui postissa Kaffa Roasteryn Go’Morron -kahvi. Kahvilähetys tuntuu aika ihanalta arjen luxukselta, joka kuitenkin on mielestäni hyvin kohtuuhintainen. Jos esimerkiksi keität kerran päivässä kahvia (eli pari kuppia), niin kahvilähestys maksaa alle 5€ viikossa! Toki riippuu miten paljon kahvia haluaa tilata. Kahvilähetys on muuten myös todella hyvä ja vähän erilainen lahja jollekin kahvista pitävälle, koska SLURPilta voi ostaa myös lahjakortin

Haluaisin myös tarjota teille lukijoille alekoodin SLURPin kahvitilaukseen:

Alekoodi lukijoillekatrigruner

Alekoodilla saat kahvielämyksen ensikahvin 5 euron alennuksella ja ilman postikuluja, eli 200g kahvielämyksen saa 4,89 eurolla. Kannattaa ehdottomasti käyttää hyväksi tuo alekoodi! Pääset tilamaan kahvia täältä!

Olisi kiva kuulla, että mikä on sun lempikahvi?

Lue myös edellinen juttuni täältä!

Kaupallinen yhteistyö: Slurp Coffee

Yksi kommentti

  1. Tiina/Fit Fat Mama kirjoitti:

    Mielenkiintoinen palvelu ja kiva lahjaidea vaikka jollekin 🙂 lemppari on vaalea paahto

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *