Hae
Katri Gruner

Se tunne kun viikonloppu oli ihan napakymppi!

Hellurei!

Mites teidän viikonloppu sujui?? Olitteko töissä, saitteko levättyä tai puuhasitteko jotain muuta kivaa?

Mun on pakko sanoa, että pitkästä aikaa oli sellainen viikonloppu, että ehdin tekemään ihan hirveästi kaikkia juttuja ja silti tuntuu, että olen levännyt! Perjantai-aamuna tilanne oli vielä hieman SOS, koska oltiin miehen kanssa aika väsyneitä (mies oli ollut työmatkalla ja minä yksin lasten kanssa) ja huomattiin, että juhlat joiden luultiin olevan lauantaina olikin jo perjantaina! Siinä 07:00 perjantai aamuna tuntui melkein mahdottomalta ajatukselta lähteä illalla juhlimaan… Mutta siitä sitä taas mentiin joukkueena eteenpäin ja oli kyllä aivan huiput juhlat 😀 !

Lauantaina mulla ei ollut yhtään krapula ja pakko sanoa, että Taivaan Isälle kiitos siitä (mä en tosin tiedä pitäskö tästä kiittää enemmän geenejä vai häntä…) ! Mulla ei jostain syystä oikein ikinä tuu krapulaa, vaikka toki saattaa väsyttää normaalia enemmän. Mä olin kuitenkin lauantaina ihan tulessa ja siivosin, sekä pesin mm. meidän terassin, joka olis pitänyt tehdä jo iät ja ajat sitten. Mä rakastan aikaansaamista ja saan siitä ihan mieletöntä tyydytystä. Sen takia mä varmaan oonkin tällainen hiton puuhailija, enkä koskaan osaa asettua aloilleni.

Lauantaina ja sunnuntaina viimeistelin mun ekan e-kirjan!!! Eli nyt mun kirjoittama e-kirja Deittailun käsikirja on myynnissä Match by K:n verkkokaupassa. Olen todella ylpeä itsestäni ja vaikka kuulostaa omakehulta, niin kukas sen kissan hännän nostaa jos ei kissa itse. Kun aloin kirjoittamaan tuota kirjaa, niin ajattelin ”parin päivän homma”. No juu juu… Sen jälkeen kun mulla oli mennyt varmaan 20 tuntia siihen ajattelin, että ei tää nyt ollukaan ihan sitä mitä ajattelin. Mä mm. oikoluetin kirjan kuusi kertaa eri ihmisillä ja aina tuli jotain korjattavaa. Tänään kun sain se vihdoin pihalle, niin olin niin hemmetin iloinen, että vedin pienet voitontanssit.

Tämä kirja on kirjoitettu siitä syystä, että mä saan joka viikko useita viestejä ihmisiltä, jotka kokee, että he ovat epävarmoja ihmissuhteissa, eivätkä tiedä kuinka deittaillessa ”kuuluu käyttäytyä”. Kirjassa on kaikki kirjoitteluvaiheesta tutustumiseen ja treffeihin. Ei mitään ympäripyöreitä elämänohjeita vaan ihan konkreettisia ohjeita ”tee näin ja sano näin!

Ja sitten se paras…

Kun kerroin teille mun treenitauosta ja siitä, miten koin että mulla oli päässä joku blokki… Se on nyt murrettu! Tänään tein itseasiassa pari treeniä; ensin mies veti mulle thainyrkkeilytreenit  ja illalla kävin vielä tunnin lenkillä. Jospa se tahmeus nyt alkaisi poistumaan ja treeni maistumaan. Jotenkin vaikeaa tajuta itseään, kun kuitenkin se treenaaminen tuntuu hyvältä, mutta joku on mielessä harannut vastaan.

Mä oon kovasti uhkaillut jääväni ensi keskiviikkona viiden päivän lomalle. Viisi päivää ei ole paljon, mutta jos pystyn olemaan sen ajan katsomatta työsähköpostiani kertaakaan, niin sekin on saavutus! Aion nauttia perheen ja kavereiden seurasta ja me saatiin kuin saatiinkin vuokramökki Sastamalasta juhannukseksi. Nyt vaan kädet ja varpaat pystyyn, että ilmat on yhtä hyvät kuin tänä viikonloppuna.

Millainen viikonloppu teillä oli? Olitteko enemmin tehokkaita vai laiskottelitteko?

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *