Hae
Katri Gruner

Illan ihonhoitorutiini (IG TV videon tuotteet)

*Sisältää mainoslinkkejä

Julkaisin tänään IG TV:ssäni videon, jossa näytän vaihe vaiheelta ihonhoitorutiinini. Minua pyydettiin videon kommenteissa antamaan linkit videolla näkyviin tuotteisiin, joten tässäpä tulee, olkaa hyvät!

Muutama sana ihostani

Kuten olen kertonut täällä blogissani useasti, niin minulla on ollut jo yli 30-vuotta keskivaikea atooppinen iho, jota on useasti hoidettu sairaalassa ja pienenä vietin ihoni takia useita pidempiä sairaalajaksoja. Iho oli vuosikausia hyvä, kunnes imetys räjäytti sen kerta kaikkiaan aivan totaalisesti! Olin aivan hätää kärsimässä ja se oli myös yksi syy, miksi en vaan jaksanut imettää 8kk kauempaa nuorempaa poikaamme. Meni noin kaksi vuotta, kun hormoonit alkoivat tasoittua, mutta sitkeä ihottuma vaivasi kuitenkin edelleen käsiäni ja kasvojani. Sain viime syksynä toistuvia allergisia kohtauksia, joille ei löydetty muuta syytä kuin se, että ihoni vaan sattuu olemaan hankala.

Nyt tilanne on hyvä, koska olen päässyt hyvään hoitotasapainoon ja pystyn käyttämään kasvoillani aivan normaaleja ihonhoitotuotteita, sekä meikkiä. Iho on toki kuiva, mutta siihen auttaa hyvä ja huolellinen ihon puhdistaminen, kosteuttaminen ja hellävarainen kuorinta.

Tässä tulee illan ihonhoitorutiinini vaihe vaiheelta.

1. Kaksoispuhdistus

Käytän puhdistukseen kaksivaiheista menetelmää, joka on Korealaisesta ihonhoidosta tuttu. Olen tykästynyt tähän tuplapuhdistukseen, eikä se minun mielestäni ole yhtään sen työläämpää kuin normaali kasvojen pesu. Käytän ensin puhdistusöljyä ja vielä sen jälkeen vaahtoavaa tuotetta. Molemmat tuotteista ovat Koreakosmetiikkaa ja ne on saatu Eleven.fi -verkkokaupasta.

Skin79 Cleanest Rice Cleansing Oil -puhdistusöljy

Skin79 Phyto-Hyaluron Foam Cleanser  -puhdistusvoide

2. Kasvovedet

Käytän meikinjämien viimeistelyyn kasvovettä. Minulle jää likainen olo kasvoille, jos en käytä ollenkaan kasvovettä. Tämä Skin79:n kasvovesi on todella hyvä, mutta miinusta tulee aivan mahdottomasta pullosta! En voi käsittää millainen insinööri sen on suunnitellut, vai onko vika käyttäjäpäässä??

Sen jälkeen tykkään laittaa vielä vanulapulla ruskettavaa kasvovettä! Tässä Zuiin kasvovedessä on asteittain päivettävä vaikutus, eli se sopii myös sinulle, joka et halua näyttää siltä, että olet karannut Jersey Shoren uusimman tuotantokauden castingista. Tässä kasvovedessä on myös se aivan loistava puoli, ettei se haise perinteiseltä itseruskettavalta lainkaan!
Tuotteet on saatu House of Organic -verkkokaupasta.

Skin79 Aragospa Aqua Toner -kasvovesi

Zuii Organic Flora Tan Face Water -kasvovesi

Silmienympärysvoide ja seerumi

Tämä on kaksikko, jota kenenkään ei soisi unohtavan ihonhoitorutiinistaan! Seerumi ja kuorinta on asiat, jotka ovat vieneet mun ihonhoitogamen ihan seuraavalle levelille! Oma ihoni nauttii kyllä lisäkosteutuksesta ja etenkin tästä hyaluronihappoversiosta. Tämä Evolven seerumi on ollut minusta enemmän kuin hyvä hintaansa nähden. Markkinoilla on TOSI kalliita seerumeita, joista joitakin minäkin olen päässyt testaamaan. Tämä pesee monet satasen tuotteet mennen tullen.

Jos mietit, miksi silmämeikkisi näyttää rumalta voi yksi syy olla se, että silmienympärysihosi on vain aivan liian kuiva. Kannattaa kuitenkin muistaa, ettei rasvaa ole tarkoitus laittaa liikkuvalle luomelle, vaan juuri kulmakarvojen alle. Itse tykkään kevyistä rasvoista, jotka imeytyvät nopeasti. Nyt kokeilussa on tämä Patykan viilentävä silmänympärysgeeli, joka toimii erityisen hyvin aamuisin. Patyka on yksi äitini lempi ihonhoitomerkeistä.

Patyka Energising Eye Gel Kirkastava Silmänympärysgeeli

Evolve Organic Beauty Hyaluronihappo seerumi

Yövoide

Itse käytän usein yövoidetta päivälläkin (etenki talvella), mutta yleensähän yö- ja päivävoiteen ero on lähinnä paksuudessa. Jos ihosi on oikein kuiva saattaa se imaista oikein hyvin paksummankin voiteen. Tämä LV:n yövoide on varmasti yksi parhaista markkinoilla olevista voiteista ja koko sarja on 6/5. Aivan loistavia, kukkaronkestäviä voiteita, joita saa ihan perusmarketista.

LV Yövoide herkälle iholle

Oliko tässä jotain omia suosikkejanne?

Ps. Aamun ihonhoitorutiinin kuvailen IG TV:hen myös piakkoin!

2 kommenttia

  1. Tiina/Fit Fat Mama kirjoitti:

    Toi evolven seerumi on ihan loistava,nyt oon vaan pihistelly enkä oo ostanut sitä hetkeen:D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *