Hae
Katri Gruner

Tällaisia kesäsuunnitelmia mulla on!

Terveisiä Itä-Suomesta!

Olen täällä vielä huomisen ja sitten onkin jo palattava kotiin. Lähden tiistaina Tampereelle, koska mulla on Pelastusopisto aikaisten opiskelukavereiden kanssa kurssitapaaminen! Ihanaa päästä terassille ja tapaamaan tuttuja, joista osaa olen nähnyt viimeksi yli 10-vuotta sitten! Meillä oli opiskeluaikana jo kohtuullisen villi meno, että katsotaan millaiseksi meno tiistaina äityy… Uteliaimmat voi tietysti seurata menoa mun IG storyistä (katrigruner <- laita seurantaan!)

Ajattelin tässä postauksessa kertoa teille millaisia kesäsuunnitelmia mulla on. Ties, vaikka törmäisimme jossain!? Mulle saa kyllä ihan rohkeasti tulla juttelemaan, jos tunnistatte jossain. Tässä siis tämän kesän suunniteltuja aktiviteetteja.

Kuva viime kesän Osuuskaupparockista.  Tänä vuonna kiva festari jää valitettavasti väliin ystävämme 40v synttärijuhlien takia.

IlosaariRock

#kesänparasviikonloppu ! Mun mielestä on aivan järkyttävää ja surullista, että oon joutunut jättämään kaksi Ilosaarta väliin… Syyt olivat kyllä kohtuulliset: Ensin oli mun omat häät ja viime vuonna läheisen ystäväni. Vitsailtiin kyllä tyttöjen kanssa, että jos tänä vuonna joku menee Ilosaariviikonloppuna naimisiin, niin välit menee poikki! No, tämä oli ihan vitsi. KAI. 😀
Mutta LUOJAN KIITOS kukaan ei mene tänä kesänä naimisiin vuoden tärkeimpänä viikonloppuna. Mä oon jo miettinyt festariasuani ja tukkaa ja ja ja ja…. Ihan mieletön viikonloppu tulossa kaikkien mun rakkaimpien ihmisten kanssa!
Kuka tulossa rokkaamaan????

 

Juhannus

Tiedättekö, että vielä viikko sitten meillä ei ollut vuokramökkiä jussiksi ja nyt on! Niin ne asiat vain loksahtavat paikalleen. Otamme suunnan kohti Sastamalaa, jossa vietämme juhannusta isommalla jengillä. Luvassa on monipuolisesti minun ja siskoni kehittelemää ohjelmaa, kokko sekä tietysti saunomista.

Happoradio on Suomalaisista bändeistä mun ykkönen!

 

Taloyhtiön festarit

Meillä on siis maailman kivoin taloyhtiö ja naapurit! Jos joskus muutamme pois, niin itken krokotiilin kyyneliä vain siksi, että he ovat niin mukavia ihmisiä. Meidän taloyhtiössä on perinteenä jokakesäiset festarit, jossa on joka vuosi erilaisia esiintyjiä (yksi naapureistamme on tunnettu muusikko).  Epäilemättä tänäkin vuonna juhlateltassa tanssitaan aamuun asti… Tiedän, että tällainen yhteisöllisyys on tosi harvinaista nykyään ja on ihan lottovoitto, jos sattuu muuttamaan tällaiseen paikkaan. Festareille kokoontuu meidän taloyhtiön asukkaiden lisäksi lähimmät naapurit.

 

Anoppini 65-vuotisbileet

Mulla on maailman ihanin anoppi, joka rakastaa juhlien järjestämistä! Elokuussa saamme juhlia hänen 65-vuotis synttäreitä ja luvassa on varmasti ihan loistavat juhlat. Mua ja anoppia yhdistää rakkaus juhlien järjestämistä kohtaan. Appivanhempieni takapiha on kuin luotu ihaniin kesäjuhliin, joissa voi kilistellä yön pikkutunneille asti…

 

Blockfest

En ole ollut koskaan Blockeilla, koska ei oo ollut oikein lähtijöitä sinne. Jos joku kysyy tänä vuonna niin menen varmasti. Eli VINKVINK vaan kaikille tutuilla ja kavereille! Musiikki Blockfesteilla on sellaista, josta tykkään. Toivottavasti joku kaveri innostuu ja pääsis kokemaan festarin tänä kesänä.

Millaisia kesäsuunnitelmia teillä on?

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *