Hae
Katri Gruner

Kuoharia ja suklaata

Juoda kuoharia
Syödä jääkaappikylmää suklaata
Maistuu niin hyvältä suussa ja mielessä,
Kun työasiat unohtuvat yksi kerrallaan
Hengitän stressin ulos
Jäljelle jää toivo ja tyyneys
Siinä missä eilen oli ahdistus.

Ihanaa viikonloppua kaikille! Tuo runo, jonka keksin eilen nukkumaan mennessä oikeastaan kiteyttää aika hyvin mun tunteet. Jännä, miten eilen tälle maalle tullessani olin väsynyt, jopa hieman ärtynyt. Nukuin 3 tunnin päikkärit, laitoin sähköpostiin lomaviestin ja sovin itseni kanssa, etten vaadi itseltäni mitään. Saunoin illalla tunnin, uin monta kertaa ja meditoin.

Kun pesin hampaita ennen nukkumaanmenoa, niin tunsin, että väsymys ja ärtymys olivat kaikonneet ja tilalle oli tullut ihana levollinen olo. Joku asia, joka vielä eilisaamulla ärsytti tuntuikin nyt jo ihan kehityskelpoiselta idealta. Usein tutkin itseäni ja mietin; Millaisia tunteita tunnen nyt? Saatan sanoa mielessäni kaikki tunteet, jotka kuvaa mun sen hetkistä olotilaa. Kun ne tunteet on myönnetty ja sanottu ääneen, niin niistä on helpompi päästää irti. On myös helpompaa huomata, kun ikävät tunteet vaihtuvat positiivisiin fiiliksiin.

Täällä mun on niin hyvä olla. Tuntuu, kuin asiat menisivät paremmin perspektiiviin ja tajuaa, mikä OIKEASTI on tärkeää. Ymmärän kyllä Jonnaa hyvin,  kun hän kirjoitti blogissaan, miten voisi olla koko kesän mökillä. Munkin unelma on saada oma talo järven rannalta, tai ainakin mökki. Joka päivä vaan sitä unelmaa kohti.

Rentoutukaa!

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *