Hae
Katri Gruner

Voiko ideoita olla liikaa?

Olen aina ollut hyvin mielikuvitusrikas ihminen ja luovakin. Ne jotka tuntevat minut tietävät, että olen aika lennokas persoona ja ideoita on joka lähtöön 😀 . Se on hyvä piirre yrittäjälle, koska koko ajan on pakko kehitellä uutta ja sitten vaan seurataan mikä niistä lähtee menestymään. Itse olen esimerkiksi pitkään miettinyt, kuinka voisin valmentaa sinkkuja, koska huomasin, että moni kaipaisi ihan konkreettisia ohjeita deittailuun ja esimerkiksi siihen, kuinka, pääsee omasta epävarmuudesta eroon.

Ja tästä tuloksena yritykseni Match by K järjestää huomenna 6.6 ensimmäisen valmennuksensa! Viimeinen kesä sinkkuna -valmennus on tarkoitettu kaikille niille, jotka haluavat kuulla ihmissuhteiden ammattilaisten vinkit ja neuvot siihen, kuinka omaa vetovoimaa voi kasvattaa. Puhumme myös siitä, kuinka sitä omaa mindsettiä voi muuttaa niin, että rakastuminen olisi helpompaa JA todennäköisempää. Aika usein me ollaan hukassa itsemme kanssa emmekä välttämättä lopulta edes tiedä mitä etsimme saati mitä tarvitsemme.

Ehkäpä minusta tulee siis sinkkujen oma personal trainer… 

Olen myös miettinyt tosi kauan, että haluaisin suunnitella itselleni vaatteita. Löydän harvoin sellaisia vaatteita, joista AIDOSTI pidän. Useimmat vaatteet ovat makuuni liian laimeita ja niistä puuttuu wau-efekti! Vaikka olen jo 36-vuotias ei se tarkoita sitä, että haluaisin pukeutua muumimamma -tunikoihin. Itse haluan tulla enemmän esiin, kuin jäädä taustalle ja sitä haluaisin myös pukeutumiseni kertovan. Vaikka en ole mallinmitoissa, niin haluaisin löytää hyvin istuvia vaatteita, joissa on jokin juju. En voisi koskaan kuvitella pukeutuvani pelkästään valkoiseen t-paitaan ja mustiin housuihin. Mulla on paljon sellaisia pieniä juttuja, jotka mua kiehtoo vaatteissa; Röyhelöt, hapsut, raidat, merimieshenkisyys, puhvihihat, neonvärit ym. Eli heti kun vaatteessa on vähän jotain erikoista, niin kiinnostun siitä.
Harmi vaan, että olen kuvaamataidollisesti aivan surkea: Osaan piirtää hädin tuskin tikku-ukon! Noh, eiköhän maailmassa löydy sellainen ihminen, joka laittaa ajatukseni paperille.

Ehkäpä minusta tulee siis jossain vaiheessa myös vaatesuunnittelija…  

Olen myös kirjoittamassa omaa e-kirjaa – tai siis paremminkin sanottuna opasta! Kirjan nimeksi tulee ”Deittailun käsikirja” ja se on juurikin sitä: Neuvon konkreettisesti esimerkiksi sen, miten kannattaa lähestyä tuntematonta ihmistä jos haluaa pyytää häntä ulos. Kirjoittaminen on hauskaa ja mulla on paljon muitakin e-kirja ideoita. Nykyään kuka tahansa voi aloittaa kirjoittamisen ja jos et omista omaa nettikauppaa, niin esimerkiksi Holvissa voi myydä omia tuotteitaan helposti. Toivottavasti kirja valmistuu piakkoin.

Mun on pakko sanoa, että en voisi olla näin luova ja täynnä ideoita, mikäli mulla ei olisi niin paljon inspiroivia ihmisiä lähipiirissä! Haluaisin muistuttaa sua hyvä lukijani, että sulla saattaa tänään olla joku aivan pähkähullu idea, joka ensi vuonna onkin jo oikea yritys, joka on myös taloudellisesti kannattavaa liiketoimintaa. Mäkin ennen ajattelin, että ”en mä voi tehdä sitä/tätä/tota, kun en osaa tarpeeksi. Mutta tiedättekö mitä? Tekemällä oppii! On tietysti ihan selvä, että et voi myydä lääkäripalveluita ilman oikeaa koulutusta, mutta koskaan ei ole liian myöhäistä opiskella jotakin uutta. Sitäkin voi tehdä nykyään helposti verkossa tai etänä.
Jos sinulla on motivaatiota ja paloa, niin ihmiset kyllä huomaavat sen.

Itse en ole asettanut mitään deadlineja itselleni, vaan etenen sitä myöden kun hyvältä tuntuu. Idearikkaana ihmisenä kolikon kääntöpuoli on se, että väsyy, kun puuha koko ajan. On myös tärkeää olla kriittinen itselleen, koska joskus voi olla, että aika ja paikka ei vain ole oikea kaikille ideoille. Paljon mullakin muhii pöytälaatikossa ajatuksia, mutta on ihan selvää että etenkin näin kahden pienen lapsen äitinä mulla ei voi olla kymmentä projektia päällä yhtä aikaa.
Mulla on muistikirja yleensä joka paikassa mukana, jonne kirjoittelen aina kun mieleeni välähtää joku juttu. Joihinkin palaan vielä uudelleen, mutta osa vain pyysi päästä osaksi hullun yrittäjä ideakirjaa.

 

 

 

Ja hei olipa kiva kuulla, että olen tällä viikolla Vaikuttajamedian viikon bloggaaja! Tervetuloa uusille lukijoille!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *