Hae
Katri Gruner

Näitä asioita inhoan!

1. Väkivaltaiset elokuvat ja TV-sarjat

Katsoin viikonloppuna miehen kanssa Equalizer 2 leffan, joka oli paitsi todella huono, niin myös todella väkivaltainen. En tykkää yhtään väkivallasta ja kieltäydyn katsomasta sitä. Valittiin siis tämä kyseinen leffa, koska luulin, että se olisi enemän toimintaleffa.
Minusta väkivallan katsominen on oikeastaan aika sairasta, enkä ymmärrä miksi kukaan haluaa tehdä sitä? Itse olen myös niin herkkä, että näen painajaisia. Itseään pitää suojella!

2. Muiden kyydissä oleminen

Mä tiedän, että tää kuulostaa aika oudolta, mutta mua inhottaa olla muiden kuin mieheni auton kyydissä. Kaikki  juontaa juurensa mun autoilukammoon. Muiden kyydissä oleminen on aivan helvetin stressaavaa. Kyse ei ole siitä, ettenkö luottaisi muiden ajotapaan, mutta se on vain todella ahdistavaa.

3. Jäykkä viina, etenkin salmari

En tajua miten joskus parikymppisenä voitiin juoda tequila-shotteja ihan hurmiossa?? Nykyään mä pysyn visusti erossa kaikenmaailman snapseista ja lärvilautasista. Max 2 kertaa vuodessa voin jossain suomenruotsalaisten rapujuhlissa juoda jääkylmän kossun.

Drinkit muuten kyllä menee! Lempidrinksuni on Pina colada ja kaikki vähän kirpeät juomat. Jos juon alkoholia humaltumistarkoituksessa, niin juon viiniä, skumpan ja appelsiinimehun sekoitusta tai siideriä.

4. Suolaton ruoka

Mulla on maine aika reippaana suolan käyttäjänä, enkä tiedä mitään niin pahaa kuin suolaton ruoka! Ihan kuin söisi vauvan ruokaa!

Tästä syystä rakastan myös erittäin paljon kaikkea suolaista: Soija-kastiketta, aurajuustoa ja suolaista kinuskia. Aaaah.

5. Verkostomarkkinointia

Mä jostain syystä vedän puoleeni kaiken maailman verostomarkkinointi-ihmisiä. Heidän kanssa ei voi mistään keskustella rentoutuneesti, kun kaiken takana on aina kuitenkin se verkostobisnes ja niiden tuotteiden ylivoimaisuus. Kaikki keskustelut kääntyy lopulta niihin.
Ei ole kauaakaan kun tapasin yhden ihmisen, jonka mielestä juuri MINÄ olisin aivan LOISTAVA typpi esittelemään juuri hänen tuotettaan. No, miksipä en olisi. Kuka tahansa olisi, koska se toisi hänelle lisää rahaa, kun ihmiset ostavat ylihintaisia tuotteita. Mä näen NIIN punaista joka kerta, kun joku alkaa tyrkyttämään mulle jotain hemmetn soluresetointia, eteerisiä öljyjä tai etukortteja.

Oliko listalla myös omia inhokkejanne?

3 kommenttia

 1. Eve / Queen of Eve kirjoitti:

  Nauratti toi lärvilautanen 😀 Ei hitto mikä nimitys! Ne ajat on kyllä takana milloin tuli kiskottua jotain tequiloita sun muita. Salmiakkikossun voin vielä ottaa, yhden. Se on hyvää. Mut muuten, ei kiitos.

 2. Kati kirjoitti:

  Oikeastaan kaikki nuo sun inhokit kolahti, joku enemmän ja joku vähemmän. Poikkeuksena tuo muiden kyydissä oleminen, se ei mua varsinaisesti inhota vaan esimerkiksi pitkällä matkalla se on vaan ihan pirun tylsää istua ”vaan” kyydissä.

  Mun ehdoton ykkösinhokki noista on verkostomarkkinointi ja se on ollut sitä aina. Ja koska ihminen ei usko ennenkuin näkee tai kokee, niin olen myös kokeillut sitä , eikä mielipide muuttunut. Anonyymina tohdin myös paljastaa, että olen tehnyt tästä inhotuksesta itselleni jopa jonkinlaisen ”kieron harrastuksen” eli jos ei ole ns. mitään tekemistä, niin saatan etsiä netistä jonkun herkullisen verkostomarkkinointikeskustelun ja viihdyttää itseäni sillä 😀

 3. Tiina/Fit Fat Mama kirjoitti:

  Mie inhoan myös väkivaltaisia elokuvia ja sarjoja yäk! Verkostomarkkinoilla sen sijaan on miun mielestä liian huono maine. Itsellä on parista verkostomarkkinointiyrityksen tuotteista tosi hyviä kokemuksia (mm. Nu Skinin sävyttävä päivävoide ja Fitlinen Restorate) :). Itse en enää jälleenmyyjäksi halua, mutta olen avoin kokeilemaan eri tuotteita oli ne sitten verkostomarkkinoinnin tuotteita tai normi kaupasta ostettuja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *