Hae
Katri Gruner

Korealainen kosmetiikka vs. helppoutta rakastava perusmutsi

*Sisältää mainoslinkkejä

Aragospa Aqua Toner on kuivalle iholle sopiva kosteuttava kasvovesi

Huomaatteko, että koko ajan pinnalle pompsahtelee uusia käsitteitä, joista kaikki on ihan pähkinöinä! Jos et ole kuullut esim. curly girl -metodista, niin olet luultavasti elänyt erakkona ilman internetyhteyttä.
Toinen todellinen hitti on tällä hetkellä K-beauty, eli Korealainen ihonhoito. Josta minä en tiedä mitään. Mutta jotainhan siinä on pakko olla, kun siitä jengi reivaa pitkin internettiä. Siksi päätin kokeilla, miten Korealainen, kuulemani mukaan erittäin monivaiheinen ihonhoitorutiini istuu Pohjois-Helsinkiläisen perusmutsin arkeen. Sain Eleven.fi -verkkokaupasta kuivalle iholle sopivia tuotteita, joita alan nyt käyttämään säännöllisesti.

Korealainen ihonhoito

Tässäpä ensin teille pikaopastus korealaisen ihonhoidon maailmaan:

Korealainen ihonhoitorutiini on 10-vaiheinen. Kyllä luit oikein. Tässä vaiheessa muilla kaltaisillani ”5-minuutin meikkaajilla” meni varmaan kylmentyneet aamukahvit jo väärään kurkkuun. Elevenin blogissa asiasta kerrotaan näin

Korealainen kauneudenhoito on tunnettu kymmenvaiheisesta ihonhoitorutiinista, joka saattaa kuulostaa aikaavievältä. On kuitenkin vain yleinen harhaluulo, että ihoa tulisi hoitaa kymmenessä vaiheessa joka aamu ja ilta. Tosiasiassa korealainen ihonhoitorutiini voi koostua jopa kymmenestä vaiheesta, mutta sen ei todellakaan tarvitse koostua niistä kaikista päivittäin.

Tuotteiden kerrostaminen iholle on yksi korealaisen kosmetiikan kulmakivistä. K-Beauty-tuotteet on suunniteltu sopimaan toistensa kanssa yhteen ja vesimäiset, geelimäiset ja voidemaiset tuotteet vuorottelevat korealaisessa ihonhoitorutiinissa luontevasti. Tavallista monipuolisemmassa rutiinissa aktiiviaineet pääsevät vaikuttamaan iholla optimaalisesti ja lopputuloksena on täyteläinen, kosteutettu iho.

J.ONE Black Jelly Pack (musta pullo) on monivaikutteinen, seerumin ja kasvonaamion tehon yhdistävä, iholle jätettävä hoitotuote sopii käytettäväksi paitsi yöllä, myös päivällä. J.ONE Jelly Pack (valkoinen pullo) on monipuolinen tuote, jolla on hyytelömäinen geelikoostumus. Se on kehitetty paitsi hoitamaan ja kosteuttamaan ihoa aamulla, myös kiinnittämään meikkipohja kasvoille.

THANK YOU FARMER True Water Deep Serum on seerumi, joka auttaa parantamaan ihon sävyä ja tuo kasvoille ihanan hehkun

K-beauty vaiheet

(merkkasin tähdellä ne kohdat, jotka minulla on käytössä jo nyt):

Vaihe 1: puhdistusöljy
Vaihe 2: puhdistusvaahto*
Vaihe 3: kuorinta*
Vaihe 4: kasvovesi*
Vaihe 5: hoitoneste
Vaihe 6: seerumi*
Vaihe 7: kangasnaamio
Vaihe 8: silmänympärysvoide*
Vaihe 9: kosteusvoide*
Vaihe 10 päivällä: aurinkovoide

Tiedän, että moni ajattelee, että jestas, ei minulla ole aikaa! Mutta juju onkin siinä, ettei näitä vaiheita tosiaan tehdä joka päivä, vaan näitä vaiheita voi tehdä oman jaksamisen ja ehtimisen mukaan eri päivinä (tai eri vuosina, heh). Jos katsotte esimerkiksi kosmetologeja, niin heillä on poikkeuksetta kaikilla aivan ihana, kuulas ja hehkuva iho. KOSKA HE HOITAVAT SITÄ. Itse en esimerkiksi uskaltanut ennen kuoria kuivaa ihoani, kunnes tajusin, että ihoni todella kaipasi sitä, mutta itselle sopivalla tuotteella! Sen jälkeen meikkipohja on näyttänyt aivan erilaiselta, kun siinä ei ole enää kuivia kohtia, eikä meikkivoide jää kauheiksi laikuiksi.

Toinen kriittien kohta on silloin, kun otat meikit pois. Ihon hyvä puhdistaminen on todella tärkeää, vaikka et laittaisi kuin iiiihan ohuen kerroksen meikkivoidetta. Ihosta tulee helposti harmaan ja samean näköinen, kun se ei pääse ikinä hengittämään kunnolla ja siihen voi tulla epäpuhtauksia ja finnejä. Tämänkin olen itse todistanut omalla kohdallani. Kun aloin kiinnittämään huomiota siihen, ettei ihoon jäänyt puhdistuksen jälkeen hitustakaan meikinjäämiä, niin iho alkoi imeä paljon paremmin kaikki ihonhoitotuotteet.

Skin79 Cleanest Rice Cleansing Oil -puhdistusöljyn syväpuhdistava koostumus pesee kasvoilta hellästi pois epäpuhtaudet ja meikin samalla kun se kirkastaa ihoa.

Skin79 Phyto-Hyaluron Foam Cleanser on saanut Elevenin sivuilla neljä tähteä ja todella hyvät arvostelut! Puhdistusvoiteen vaahtoava koostumus puhdistaa kasvojen ihon hellävaraisesti kuivattamatta sitä. Kannattaa lukea käyttäjien kokemuksia tästä tuotteesta! 

Kaunis ja nuorekas +35 iho!

Omat ihonhoidon ”kulmakiveni” ovat kuorinnan lisäksi seerumi ja silmänympärysvoide. Ennen mulla meni silmien alta iho tosi rumaksi meikin oltua naamassa muutaman tunnin ja huomasin, etten ollut kosteuttanut silmien ympärysihoa riittävästi. Vaikka olisi käytössään satasen meikkivoide ja kaikkien youtubetähtien hehkuttamat siveltimet, niin ei ne auta, jos oma iho ei ole hyvin hoidettu meikin alla.

Aion nyt hyvin suurella mielenkiinnolla kokeilla tätä Korealaista ihonhoitoa ja katsoa, jääkö siitä käteen uusia ulottuvuuksia. Olen onnistunut tässä vuoden sisällä hoitamaan ihoani ainakin sen verran hyvin, että meikkikatastrofeja tulee enää ani harvoin. Jännä myös nähdä tuntuuko tämä rutiini itsestä liian vaivalloiselta…? Aion nyt ihan ensimmäisenä lukea muutaman syväluotaavat blogitekstin siihen liittyen jotta tiedän, miten tässä kannattaa lähteä etenemään. Itselleni uusimmat jutut ovat varmasti kaksivaiheinen puhdistus, hoitoneste ja yönaamio.
Etenkin kesällä kun meikkiä tulee käytettyä vähemmän olisi ihana saada oikein hehkuva ja tasainen iho!

Eleveniltä löytyy K-beautylle oikein oma osastonsa. Kannattaa rohkeasti kokeilla eri tuotteita ja kuka tietää, ehkäpä tämä mullistaa sinun(kin) ihonhoitoelämäsi totaalisesti! Ainakin moni Korealaista ihonhoitoa kokeillut ystäväni on tuntunut hurahtavan siihen iäksi.
Elevenillä on useissa K-beauy tuotteissa kamppis, eli kun ostaa 35€:lla tuotteita, niin saa kaupan päälle lahjan.

Kangasnaamiot on PARHAITA kosteuttamaan kuivaa ihoa! Kuvan K-beauty naamiot: Berrisom Water Bomb Jelly Mask Moisture, Berrisom Animal Sheet Mask (Panda) ja Berrisom Face Wrapping Mask Collagen Solution 80

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.