Hae
Katri Gruner

3 EDULLISTA ihonhoitotuotetta!

Mulla on hyvin ongelmallinen iho, koska olen kärsinyt atopiasta 1-vuotiaasta asti. Kaikki maan ja taivaan väliltä on kokeiltu, mutta nyt iho on hyvässä kunnossa hoitotasapainon takia. Sain kerralla hoidettua ihon oireettomaksi kunnon rasvoilla, jonka jälkeen se onkin pysynyt tosi hyvässä kunnossa jo kuukausia, enkä joudu käyttämään esimerkiksi kortisonia.

Olen kokeillut sekä kalliita, että halpoja sarjoja ja luonnon- ja ei luonnonkosmetiikkaa. Nyrkkisääntö on, että kun iho on hyvässä kunnossa, niin se kestää lähes kaikenlaisia tuotteita. Hinta ei kuitenkaan takaa laatua ja siksi ajattelin jakaa teille omat edulliset ihonhoitotuotevinkkini.

LV Sarja

LV on tällä hetkellä mun kaikista ihonhoitosarjoista suosikki, koska se sopii myös meidän atoopikkolapselle. LV:n rasvoissa on uskomattoman hyvä hinta-laatusuhde ja omat suosikkini ovat tämä perusvoide extra (käytetään myös lapsella, 4,60€) ja yövoide (4,50€), jota tykkään käyttää ihan päivävoiteena. LV pesee monet kalliit sarjan rasvat mennen tullen (Esim Avenen ja Cliniquen).

Bebanthen Eye -silmän kosteutustipat

Tässä tulee suurin ylläri: Käytän näitä tippoja suoraan iholle, tuhkimotippojen tapaan! Luin joskus Max Perttulan FB-päivityksen, jossa hän suositteli käyttämään tippoja suoraan iholle. Tämä vinkki on sitten omalla vastuulla!
Itse olen tykästynyt tippoihin, koska niiden jälkeen iho tuntuu kosteammalta, enkä ihan suoraan sanottuna huomannut mitään eroa näiden tippojen tai 59€ maksavan seerumin jälkeen. Kokeilkaa vaikka! Yksi pipetti riittää koko kasvoille ja laitetaan kosteusvoiteen alle puhdistetulle iholle.

Carmex Classic -huulirasva (purkki)

Olen joskus ollut aivan HIRVEÄSSÄ huulirasvakoukussa, kun käytin huulilla punaista bebanthenia. Se oikeasti imi kaiken elämän mun huulista ja teki niistä entistä kuivemmat ja rohtuneemmat! Huulirasvakoukussa olevat huulet eivät enää kestä ilman huulirasvaa ja kuivuvat ennätys nopeasti. Ainoa keino on kauhea, mutta toimiva ”cold turkey”, jossa pakottaa itsensä elämään ilman huulirasvaa ainakin viikon.
Ainoa huulirasva, joka sopii huulilleni on tämä Carmexin purkissa oleva huulirasva. Se tekee huulista todella pehmeät, eikä jää ällöttäväksi valkoiseksi rannuksi huuliin. Monet huulirasvat tuntuvat aivan liian vahamaisilta, mutta tämä jostain syystä toimii super hyvin. En ole tutustunut tuotteen INCI-listaa, joten sanon heti etten tiedä kuinkaa monta iholle haitallista ainetta 😀 . Mutta jos et ole vielä löytänyt hyvää huulirasvaa, niin suosittelen kokeilemaan vielä tätä! Hintakaan ei päätä huimaa (3,40€).

Onko jokin näistä tuotteista sinulle tuttu tai jopa luottotuotteesi?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *