Hae
Katri Gruner

Näistä asioista tulee hyvä olo juuri nyt!

Onpa pieni irtiotto arjesta tehnyt hyvää!

Juhlin eilen 36-vuotispäivääni ja annoin itselleni lahjaksi todella rennon päivän. En avannut läppäriä kertaakaan koko päivänä. Kävin päivällä koiran kanssa kävelylenkillä ja lueskelin teiltä IG:hen saamiani onnentoivotuksia. Niitä tuli aivan h-u-r-j-a määrä! KIITOS!
FB:n onnen toivotuksiin en mitenkään pystynyt jokaiseen edes vastaamaan.

Halusin tehdä tämän päivän postauksesta hyvän mielen postauksen ja jakaa teille asioita, joista juuri nyt tulee hyvä fiilis.

Rantasauna + avanto

En ole mikään himosaunoja, mutta ei ole kyllä rantasaunan voittanutta! Tehtiin toissa päivänä mieheni kanssa rantaan vielä avanto täysin ”käsipelillä”, eli kairalla ja rautakangella 😀 . En voi sanoin kuvailla sitä fiilistä kun pääsi pitkästä aikaa kunnon puusaunaan ja siitä suoraan avantoon. Itse tulen onnelliseksi lopulta aika pienistä jutuista ja tämä on hyvä osoitus juuri siitä.

Uudet bisnesideat

Kuuntelin pari mielenkiintoista webinaaria tässä parin päivän sisään ja se laittoi oma rataksen raksuttamaan hurjaa vauhtia! Jos pari kuukautta sitten tuntui, ettei mistään tule mitään ja junnaan paikallani, niin nyt on täysin eri meininki. Mulla on isoja ideoita ja tavoitteita vielä tälle vuodelle. Olen päättänyt, että en tee niin paljon enää yksin, vaan pyydän mukaan ihmisiä, jotka on mun kanssa samalla aaltopituudella. Olen ihminen, joka haluaa helposti pitää kaikki langat käsissään mutta aion opetella tästä pois.

ps. Seuraavat Match by K:n Treenitreffit pidetään 10.5 Fitness Villagella Kaisaniemessä. Jos olet parisuhdetta vailla ja treenaaminen on lähellä sydäntäsi, niin suosittelen lämpimästi tulemaan paikan päälle. Otamme rajallisen määrän ilmoittautuneita, joten kannattaa varmistaa oma paikka TÄÄLLÄ!

uudet ystävät

Uusien ystävien saamiseen ei ole koskaan liian vanha! Toki se vaatii sen, että poistuu kotoaan ja tapaa ihmisiä, samalla tavalla kuin parisuhteenkin löytäminen. Kun tutustun ihmiseen, niin mulle on tosi tärkeää se energia, jonka hänestä otan vastaan. Joskus käy niin, että tulee olo, että toiselle on helppo heti puhua mistä vain ja olla oma itsensä. Etenkin yrittäjänä on tärkeää löytää samanhenkisiä ihmisiä, jotka tietää millaisia tunteita itse käy läpi.

Treenitauko

Joskus tauko treeneistä tekee todella hyvää! Mulla tulee nyt lähes viikko, etten treenaa kovaa. Tottakai kävelen koiran kanssa ja venyttelen joka päivä. Mutta muuten en jumppaa tai pumppaa. Huomenna ajattelimme mennä Joensuuhun uimaan, joten se lienee muutamaan päivään oikeaksi urheiluksi luokiteltava suoritus 😀 .
Joskus mulle tuli helvetin huono omatunto jos en liikkunut. Tuntui, että lihon heti ja lihakset surkastuu. Höpönlöpön! Mulla on ainakin ihan yks ja sama vaikka pitäisin päivienkin tauon liikunnasta. Tai sitten en enää niin neuroottisesti kyttää omaa ulkomuotoani!

Nukkuminen

Vaikka nukkuminen ei täällä maalla ole täysin ongelmatonta lasten suhteen, niin asian pelastaa päiväunet, joita täällä ei katsota ollenkaan huonolla. Vanhempieni luona päiväunet ovat kaikkien oikeus – ei pelkästään lasten! Olenkin käyttänyt tätä oikeutta oikein mielelläni hyväksi 🙂 . Kyllä nukkuminen on vaan NIIN ihanaa ja toisaalta ajattelen myös, että se on henkisenkin palautumisen kannalta hirveän tärkeää. Usein pitkän tiukan työ- ja arkijakson jälkeen voi tuntua jopa hieman syntiseltä nukkua keskellä päivää. Mutta harvoin päiväunien jälkeen tulee olo, ettei olisi kannattanut nukkua!

 

Miten teillä on mennyt pääsiäisen pyhät? Oletteko saaneet levätä kunnolla?

4 kommenttia

 1. Suski kirjoitti:

  Onnittelut 36-vuotiaalle! Mistä tuo paitasi on? Näyttää hemmetin ihanalle sun päällä ja tekee mieli itsekin käpertyä sellaiseen.

 2. Jonna / Palasia arjestani kirjoitti:

  Onnea 36-vee vielä tätäkin kautta! Me ollaan just mökillä ja täällä luonnon keskellä on kyllä ihanaa. Mökillä tosin on aina jotain tekemistä, mutta ihan vielä ei ole pahin tohina päällä…Itsekin olen tänään vain pötkötellyt, vaikka suunnittelin pihatreenin jo valmiiksi. Päänsärky päätti toisin, joten siirsin homman suosiolla huomiselle. Ehkä pienellä kävelyllä voisi vielä käydä, vaikka juuri puusaunasta tulinkin 🙂

  PS. Mulla on 7.5 ranneleikkaus eli sen jälkeen minusta on kuvausseuraa vaikka joka päivä seuraavat 4-8 viikkoa 😀

  • grunerkatri kirjoitti:

   Kiitos Jonna :)! Aion todellakin hyödyntää tätä yksikätisen kuvaajan palvelua 😀 .

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *