Hae
Katri Gruner
Kaupallinen yhteistyö

Koti kevätkuntoon osa 1: Suursiivous!

Kaupallinen yhteistyö: Stella Kotipalvelut
*Sisältää mainoslinkkejä

Aloitan nyt blogissani 5 osaisen Koti kevätkuntoon -sarjan, jossa esittelen teille enemmän kotiamme ja millaisia projekteja minulla on siihen liittyen. Tämän vuoden teemana mulla on kotimme suhteen ”turhasta luopuminen”, joten siihen liittyy myös kierrätys ja kirppistely. Mulla herää keväisin halu uudistaa ja keventää (paitsi ei ehkä siinä perinteisessä mielessä haha), eli haluan laittaa kodin kuntoon ja karsia sieltä kaiken turhan. Tuntuu, että on taas ihan eri tavalla tilaa hengittää.
Tähän kevätvimmaan liittyy olennaisena osana tietysti myös kodin perusteellinen siivous!

Tervetuloa puhtaaseen kotiin!

Meillä kävi kotisiivooja noin kerran kuussa vielä noin vuosi sitten, mutta hän työskentelee pääasiassa Espoossa, joten aikojen sopiminen oli haastavaa. Olin miettinyt pitkään, että minun pitäisi etsiä uusi siivooja ja kuin tilauksesta sainkin yhteydenoton Stella Kotipalveluista ja ehdottivat yhteistyötä! Stella tulisi suorittamaan meille oikein kunnon kevätsiivouksen, sekä ikkunanpesun.

Stella on 100 % kotimaisesti omistettu suomalainen kotipalveluyritys ja sen palveluita käyttävät hyvin erilaiset taloudet. Stella on avuksi esimerkiksi tuhansille lapsiperheille kiireisen arjen keskellä tarjoamalla mm. kotisiivouksen ja lastenhoidon palvelut. Stella auttaa myös ikääntyviä pärjäämään omassa kodissa turvallisesti kotihoidon ja hoivan, sekä turvapuhelinpalvelun avulla. Yritys työllistää Suomessa jo yli 1100 kotipalveluiden ammattilaista. Heidän työntekijänsä ovat ammatiltaan esimerkiksi lähihoitajia, lastenhoitajia, kotisiivoajia, kotilääkäreitä, turva-auttajia ja sairaanhoitajia.
Lue asiakkaiden kokemuksia Stellasta TÄÄLTÄ.

Aluksi ehdotus mietitytti, koska olin kuullut aiemmin muutamalta kaverilta huonoja kokemuksia isoista siivousfirmoista ja olen aina käyttänyt siivousalan yksinyrittäjää. Olen ajatellut, että yksinyrittäjän on pakko tehdä parempaa jälkeä, koska hänen leipänsä on asiakkaiden tyytyväisyydestä kiinni. Tämän takia halusinkin sopia yhteistyöhön ehdon, että voin kertoa täysin 100% rehellisen mielipiteeni. Aiempi siivoojamme oli hyvin tarkka ja huolellinen työssään, niin tiesin millaista tasoa vaatia. Koko siivoojan idea on mielestäni se, että joku tekee saman työn paremmin ja nopeammin mitä itse!

140 neliötä ja 3,5h

Meillä on yhteensä 140 neliötä kahdessa tasossa. Makuuhuoneita on kolme, vessoja kaksi ja valkoista pintaa on paljon. Siivoan harvoin kerralla ja kunnolla, koska en vain yksinkertaisesti löydä niin pitkää aikaa (lue: koko päivä), jotta ehtisin tekemään kaiken tarvittavan: Imuroinnin, lattian pesun, mattojen tuuletuksen, pölyjen pyyhkimisen, kahden wc:n ja kylpyhuoneen huolellisen pesun, portaikon lasiseinän puhdistamisen, peilien pesemisen, ovien pyyhkimisen. Olen sellainen ihminen, että maksan mielelläni jollekin siitä, että hän tekee puolestani jonkun asian josta en pidä tai johon minun ei kannata vain käyttää omaa aikaa. Siivoaminen on yksi niistä. Kun alan itse siivoomaan, niin eksyn myös helposti sivuraiteille ja alan puhdistamaan jotain kuiva-aine kaappia. Päivän päätteeksi huomaan, että molemmat vessat on vielä pesemättä ja lattiat pyyhkimättä.

Kotisiivoojan käyttäminen on siis erinomainen ratkaisu silloin, kun haluat, että siivous hoituu kerralla ja kunnolla. Ammattilainen ei tarvitse motivoituakseen viinilasia, puhelinmaratonia parhaan ystävän kanssa ja siivoukseen kannustavaa soittolistaa Spotifystä. Hän tulee ja hoitaa homman. Siinä se.

Stellan siivoojat Nina ja Kairi hoitivat homman 3,5 tunnissa ja jättivät vielä lähtiessään kukkia. Se oli kyllä oikea piste i:n päälle asiakkaan näkökulmasta.

se tunne kun….

Tiedättekö sen tunteen, kun tulette väsyneenä duunista kotiin ja koti on aivan vimpan päälle siivottu ja tuoksuu raikkaalta! Minä tiedän! Joku on käyttänyt matot ulkona (sitten viime vuoden), vessamme ei enää muistuta metron vessaa, sohvan alta villakoira-armeija on hävitetty ja se seinässä oleva kaurapuuro on VIHDOIN poistunut. Se tunne on tietynlainen henkinen orgasmi. Mun on vaikeaa löytää toista niin ihanaa fiilistä. Kodin siisteys ainakin omalla kohdallani vaikuttaa isosti elämän laatuun ja sekainen koti tekee rauhattomaksi. Mun mieskin innostui siivouksesta niin paljon, että lähti rautakaupaan ostamaan tarvikkeita saadakseen ”isännän ikuisuusprojektit” päätökseen! Voitteko kuvitella!

Mites sitten se työn jälki? No, voin kertoa aivan 100% rehellisesti, että se oli moitteetonta. Minusta oli hienointa, että tiettyjä asioita ei pitänyt pyytää erikseen vaan niin mikro kuin ruokapöydän tuolit pyyhittiin automaattisesti.
Juuri lattioiden ja ylipäätään pölyjen pyyhkiminen on se, mikä tuntuu itsestä ihan ylitsepääsemättömältä ja nyt ne on taas hoidettu niin, että tulos toivottavasti kestää useamman viikon. Itse voin keskittyä pitämään yllä vain sellaista perussiisteyttä imuroimalla, pesemällä vessat kerran viikossa ja pitämällä keittiön päivittäin puhtaana. Sella antaa muuten 100% tyytyväisyystakuun; Jos asiakas ei ole tyytyväinen työn jälkeen, tulevat he korjaamaan puutteet aina maksutta. 

Tähän loppuun vielä infoa Stellan kotisiivouksen hinnoittelusta

Stella kotisiivouksessa on läpinäkyvä hinnoittelu. Hinnat eivät sisällä piilokuluja. Lisäksi hinnat ovat jokaisena viikonpäivän saman suuruisia. Asiakas maksaa vain käytetystä ajasta, eikä maksua oteta ennakkoon. Siivoaja jättää lähtiessään aina tiedon käytetystä ajasta, jonka perusteella maksu määräytyy. Jos siivousaika ylittyy kuitenkin selvästi arvioidusta, Stella varmistaa lisäajan asiakkaalta ennen sen tekemistä.
Lisätietoa siivouksen hinnoista löydät TÄÄLTÄ.

Vastaan ensi viikolla kysymyksiin, joita laitoitte minulle IG:n kautta liittyen siivoojan ottamiseen, siivouksen hintaan ja kotitalousvähennykseen.  Kerron teille myös millainen projekti oli pestä talomme kaikki 34 ikkunaa!

Onko teillä käynyt siivooja ja olitteko tyytyväisiä kokemukseen?

Kaupallinen yhteistyö: Stella Kotipalvelut

Yksi kommentti

  1. Bea kirjoitti:

    Minullakin oli vuosi sitten sellainen ”kaikki turha” pois vaihe päällä. Itsellä se liittyi kuluttamiseen mutta myös möin paljon vanhaa tavaraa pois. Samalla kun luovuin ostelusta ja säästin rahaa, laitoin rahan siivouspalveluihin. Näin sain myös enemmän aikaa. Siivoojakin oli onneksi valmiina, sama joka hoitaa yritykseni siivouksen. Kiitos kivasta jutusta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *