Hae
Katri Gruner

Mun TOP3 ärsyttävimmät tavat mieheni mielestä

Pitkä parisuhde vaatii sitä, että oppii sietämään tietyssä määrin toisen ihmisen tapoja. Se ihaninkin mies tai nainen on suhteen alussa usein täydellinen, mutta osoittautuu pahimmassa tapauksessa räkää syöväksi kiroilijaksi! Meillä kaikilla on myös ne salaiset puolet, jotka uskallamme paljastaa vain kaikista rakkaimmille ihmisille.

Tässä postauksessa paljastan teille, mitkä ovat mieheni mielestä minun ”ei niin ihanat” tavat. Eli ne, joista hän jaksaa mulle keeeeeeerta toisensa jälkeen motkottaa! Olen kyllä koittanut vähän petrata tässä lähes kymmenen vuoden aikana, enkä niin usein painele hänen nappuloitaan mitä ennen. Mutta aina välillä tietysti edelleen… Usein ihan vahingossa!

Tässä ne tulee… NImittäin ärsyttävimmät tapani!

1. Haisuli

Oon aika super laiska käymään suihkussa ja tää on kyllä noloa edes myöntää! 😀 En mä nyt koskaan mene tietenkään likaisena nukkumaan, mutta jos oon aamulla urheillut ja tiedän, että urheilen vielä illalla, niin en mä nyt välttämättä jaksa mennä siinä välissä suihkuun. Siis kuka jaksaa? Onneksi tästä mun karmeasta tavasta ei joudu kärsimään muuta kuin mun mies, koska mikäli tiedän tapaavani ihmisiä niin en todellakaan mene hikikainaloissa paikalle.
Suihkussa käyminen on vaan niin vaivalloista…. Eikä mun hiki edes haise millekään!

2. Nenäliinoja siellä, nenäliinoja täällä

Mulla on huono tapa jättää meillä kotona nenäliinoja joka paikkaan! Mun miehen mielestä paperi pitää heittää heti roskiin, jos siihen on kerran niistänyt. Mutta mun mielestä se on paperin tuhlausta! Siksipä mulla on kaikenlaisia paperipiiloja ympäri kämppää (kuten sohvatyynyjen alla). Tää tapa on muuten peritty mun äidiltä, jolla on aina hihassakin nenäliina! Kun lainaan hänen takkiaan, niin siellä on joku 20 nenäliinaa taskuissa.

3. Selfiet

Mun mies (niinkuin varmaan aika moni muukin mies tässä maailmassa) inhoaa selfieita ja ylipäätään sitä kun kuvaan itseäni. Tämä on vähän haastava rasti, koska some on työni ja uskon hänen toisaalta ymmärtävän sen! Välillä hän yllättää ja suostuu kuvaan mun kanssa. Hänellä itsellään on kyllä sometilit, mutta on niissä superpassiivinen. Olen nykyään koittanut tosi paljon vähentää kuvaamista, eli jos olemme jossain syömässä niin jätän puhelimen taskuun, koska tiedän sen olevan hänen mielestään ärsyttävää. Hänen mielestään on kaikista nolointa, jos joku törröttelee huuliaan ja kuvaa itseään julkisella paikalla.
Myös IG storyjäni hän jaksaa ihmetellä. Ja sitä, että kuka niitä jaksaa katsoa! 😀

Nyt haastan teidät lukijat kertomaan mulle mikä on teidän siippanne mielestä ärsyttävin tapanne??

2 kommenttia

 1. Jutta kirjoitti:

  Kynsien repiminen. Ihmettelee miksi en käytä kynsisaksia. No kun repiminen on paljon terapeuttisempaa! Kynsiä löytyy joka paikasta ’ autosta, sohvalta, lattialta.. Ne pitää kuulemma kerätä kasaksi ja viedä roskiin.
  Se että parkkeeraan aina vinoon meidän autopaikalle. Se on oikeesti aina vinossa.
  Se että syön (sotken ja murustan) autoa ajaessani. Autossa ei saa liikkua, syödä tai hengittää ettei tule naarmuja ja sotkua ?
  Se että katon Salkkareita ? Ja elämä pysähtyy silloin. Eli turvat kiinni kun äiti kattoo Salkkareita!

 2. Tiina kirjoitti:

  Sama vika, suihkussa käynti on vaivalloista ?? kuiva shampoo kunniaan….
  Nenäliinoja& huulirasvaa löytyy joka taskusta ja purkista ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *