Hae
Katri Gruner

Mitä ensimmäinen vuosi matchmaking -yrittäjänä opetti?

Olen ollut nyt aika lailla vuoden verran Matchmaking -yrittäjänä, eli pyöritän omaa henkilökohtaista deittipalvelu Match by K:ta. Yhdistän parisuhdetta etsiviä sinkkuja, joilla on samanlainen elämäntilanne ja mielenkiinnon kohteet. Minusta on ihanaa auttaa ihmisiä ihastumaan ja saan tutustua aivan mielettömän kivoihin ihmisiin työssäni! Olen yhdistänyt jo yli 50 PARIA ja kotisivuillamme olevan pre-matchin on täyttänyt kohta 150 ihmistä, vaikka markkinointibudjettini on ollut hyvin maltillinen. Olen kyllä todella ylpeä itsestäni siitä mitä olen saanut aikaan. Etenkin viimeisen puolen vuoden aikana. Mun tavoite on yhdistää tänä vuonna treffeille 100 paria. Uskon että pääsen siihen lukuun.
Kun kerron ulkopuolisille ensimmäistä kertaa mitä teen työkseni , niin yleensä kommentit ovat seuraavanlaisia

Ohhoh!
Ai häh?
Kuulostaa mielenkiintoiselta!
Erikoinen bisnes!
Tuollaisesta en ole kuullutkaan…
Wow, miten sellainen toimii? 

 

Kampaamon perustaminen olisi ollut helpompaa

Mua pidetään jotenkin rohkeana riskinottajana, kun perustin bisneksen, joka on Suomessa täysin uusi. Olenkin sanonut monesti, että jos olisin perustanut kampaamon, niin mulla olisi heti mielessä ainakin 5 ihmistä, jolta olisin voinut kysyä mitä pitää ottaa huomioon, miten itsensä kannattaa hinnoitella, millainen tilan pitää olla ym. Kun perustin henkilökohtisen deittipalvelun, niin mulla ei ollut KETÄÄN, joka olisi osannut neuvoa. Oli enemmän ja vähemmän hyviä vinkkejä, asioiden pallottelua, mutu-tuntumaa ja maalaisjärkeä. Ja illalla nukkumaan mennessä joskus myös aika kauhunsekainen fiilis.
Aluksi kaikki oli liian monimutkaista, aikaavievää ja vaivalloista (sekä minun, että asiakkaan näkökulmasta).

En voi edes uskoa, miten monta pulmaa ja haastetta olen tässä vuoden aikana onnistunut ratkaisemaan! Välillä olen kyllä ollut ihan takki tyhjänä 😀 . Olen koittanut tehdä prosessin mahdollisimman helpoksi asiakkaalle, eli nykyään tapaan heidät verkossa (Zoom on virtuaalinen neuvotteluhuone) ja asiakkaan ei tarvitse käytännössä liikahtaa kuin treffeille matchin saatuaan! Siitä pidän kuitenkin kiinni, että tapaan asiakkaat kasvotusten, koska muutenhan palveluni ei poikkea mitenkään Tinderistä. En mä mun kavereillekaan suosittelisi sellaista ihmistä, jota en ole itse koskaan tavannut!

sama ajatusmaailma ja arvot

Mulle samanhenkisyys on tosi tärkeä ajatus ihmisiä yhdistäessä. Samanlainen ajatusmaailma luo hyvän pohjan parisuhteelle, vaikka alussa täysin itsensä vastakohta saattaisikin tyyppinä viehättää. Kun molemmat arvostavat samanlaisia asioita, niin arjessa on helpompi ymmärtää toisen ihmisen tarpeita. Ja kyllä se oman kumppanin kannustus ja arvostus on ihan mielettömän tärkeää! Itse näin pienen lapsen äitinä koen, että meidän yhteishenkeä lujittaa se, että katsotaan samaan suuntaan ja ymmärretään, mikä tekee toisen onnelliseksi. Silloin molemmilla on tilaa hengittää, eikä niistä omista tärkeistä asioista tarvitse luopua kokonaan, vaikka toki esimerkiksi pikkulapsiarki tuo ihan uudet kuviot parisuhteeseen.

tapahtumia tulossa!

’Yrittäjän täytyy koko ajan kehittyä ja miettiä, kuinka voi laajentaa toimintaa ja ennen kaikkea: MItä ihmiset haluavat? Uusi aluevaltaukseni onkin sinkuille suunnatut oikeasti kivat tapahtumat, joissa voi tavata samanhenkisiä tyyppejä!
Ensimmäinen tapahtuma on perjantaina 5.4 klo.18-20 Tapanilan Urheilukeskuksessa järjestettävät Treenitreffit, jonnne kaikki treenaamisesta kiinnostuneet sinkut ovat tervetulleita! Paikalla voit treenata vapaasti omaan tahtiin tai osallistua ohjattuun HIIT-treeniin ja kehonhuoltoon. Lisäksi paikalla on pientä tarjoilua, sekä jokainen osallistuja saa lähtiessään Goodiebagin, jossa on urheilulliseen elämäntyyliin liittyviä juttuja. Itse treeniä rakastavana äitinä ja vaimona koen, että mua ja mun miestä yhdistää ymmärrys ja intohimo liikuntaan. Tämä tapahtuma on loistava tilaisuus tavata joku samanhenkinen ihminen! Saat jättää nimesi ja puhelinnumeron/sähköpostin kolmelle kanssatreenaajalle halutessasi. Ja toki palvelussa voi tutustua ihan ominkin päin muihin treenaajiin!

Tulkaa rohkeasti mukaan, ilmoittautuminen ja lisäinfo löytyy täältä. Ja vinkatkaa kaverille kanssa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.