Hae
Katri Gruner

Ihan perinteinen kuulumispostaus!

*Sisältää mainoslinkkejä

No niin,  nyt tarjoilen teille perinteisen ”Mitä kuuluu, kukkuluuruu?” -postauksen!

Kuvat: Anna Liljeroos

Perhe

Kiitos, oikein hyvää kuuluu tällä saralla! Meillä on nyt perheessä suht seesteinen vaihe, mitä nyt 3-vuotias saa välillä aika jäätäviä raivareita. Oon kuitenkin tosi tyytyväinen siitä, että ollaan ehditty tekemään perheen kanssa juttuja, kuten yhteisiä uintireissuja joka viikko. Meillä ei ole ainakaan realistista, että oltaisi joka ilta koko perhe yhdessä kotona. Mulla on thainyrkkeilytreenit kolme kertaa viikossa, joista kaksi on arki-iltana. Ja mieskin käy toki salilla. Toki sitten viikonloppuna ollaan usein koko viikonloppu yhdessä.
Minusta olisi hyvä, että päivässä olisi ainakin yksi hetki, että ollaan koko perhe koolla ilman mitään ruutuja; On se sitten aamupala, päivällinen, iltapala tai jokin yhteinen tekeminen.

Työ

Mulla tuli vuosi täyteen deittibisnes -yrittäjänä tässä kuussa ja viikonloppuna aion hieman juhlistaa sitä (kuin myös rakkaan siskoni synttäreitä). Aion kirjoittaa tästä vuodesta ihan oman postauksen, mutta kuten arvata saattaa, niin kaikenlaisia tunteita on tässä matkan varrella ollut. On kuitenkin tosi hieno tunne, että on löytänyt sen oman juttunsa ja tietää kai ainakin jollain tasolla elämän tarkoituksen. Tuntuu, kun olisi onnistunut selvittämään jotain, mitä on koittanut ratkaista monta vuotta! Se tunne on samalla helpottava ja samalla se tuo sellainen henkisen rauhan, kun ei tarvi enää pähkäillä, että mikä on se työ jonka koen merkitykselliseksi.

Sanon ihan suoraan, että helppoa ei ole ollut ja etenkin vuoden alku oli kyllä aikamoista pään hakkaamista seinään. Olen kuitenkin koko ajan tiennyt, että asiat menee oikeaan suuntaan, eikä luovuttaminen ole tullut kysymykseen! Mä myös tiedän, että jos jonkun pitää tehdä tämä juttu, niin mun.

Housut TÄÄLTÄ* / Koodilla KATRIG kaikki normaalihintaiset tuotteet -15% ICIW verkkokaupassa!

Vapaa-aika

Olen nyt käynyt viime syksystä asti Barreto Helsingin thainyrkkeilytreeneissä ja vähän yllättäenkin olen tosi koukussa lajiin! Olen toki aika fyysinen nainen noin muutenkin ja tykkään lyödä ja potkia. Ehkä myös siksi rakastuin myös aikoinaan nyrkkeilijään 😉 .
Kuntosalitreeni ei toki ole aivan unohdettu, mutta kaikkeen ei vaan riitä aika.
Odotan jo kovasti valoisia aamuja, koska silloin tykkään käydä lenkillä ennen kuin lapset herää. Nyt olen ollut aamuisin aika väsynyt, enkä ole todellakaan jaksanut nousta ylös 6.34, kuten vielä viime syksynä jaksoin. Nukun keskimäärin 9h yössä, mutta liikun myös enemmän kuin syksyllä. Kroppa tarvitsee selvästi enemmän unta!

mitä toivoisin seuraavaksi?

Mulla on lähitulevaisuudelle kaksi tavoitetta, joita manifestoin jatkuvasti: Eka on se, että haluan saada yritykseni johonkin isoon mediaan, tv:hen tai lehteen. Toki ihan mukavasti onkin ollut jo mainintoja, mutta haluaisin, että yritykseni pääsisi oikein isosti esille! Toinen juttu on se, että haluaisin reissuun, tai siis varata matkan. Tällä hetkellä en oikein tiedä minne reissu suuntautuisi ja milloin se olisi ajankohtainen, mutta uskon, että sekin selviää tässä. Jotain varmasti ilmaantuu! Olen luottavainen.

Mitäs teille kuuluu juuri nyt??

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *