Hae
Katri Gruner

Voiko laskujen maksamisesta oppia pitämään?

Julkaisin tänän IG-TV:ssä videon, joka käsittelee rahan manifestointia ja miten itse ajattelen siitä, voiko rahaa ”houkutella” luokseen? Manifestointi sanana kuulostaa vähän korkealentoiselta, mutta sen idea on yksinkertainen: Muuta omaa suhtautumistasi rahaan ja alat houkutella sitä luoksesi. Sanotaan, että raha tulee rahan luokse ja siitä tässä kaikessa on kysymys.

Oma asennemuutos on pitkä tie, mutta avaa oven aivan uudenlaiseen maailmaan. Etenkin, jos suhteesi on ollut rahaan aina vaikea kuten minulla, voit oppia ymmärtämään, että taloudellinen vaurastuminen on mahdollista kaikille. Usein rajoite on omassa päässämme. Niin kauan kuin ajattelet, että olen ikuisesti persaukinen ja rikastuminen on aivan mahdotonta, se luultavasti on sitä!

Tässä on kolme merkittävintä asennemuutosta, jotka ole tehnyt rahan suhteen:

1. Olen kiitollinen joka ikisestä sentistä, joka löytää luokseni!

Aina kun saan rahaa – tulipa se mitä kautta tahansa, iloitsen siitä ja sanon ääneen ”kiitos kiitos kiitos!”. Ei ole väliä onko kyseessä raha joka tulee asiakkaan myötä tililleni, euron kolikko jonka löydän maasta tai vitonen, jonka saan FB kirppiksellä myymästäni paidasta. Joka ikinen sentti on minulle yhtä tärkeä ja joka ikisestä iloitsen yhtä paljon! En koskaan mieti ”äh kun sain vain näin vähän” tai ”miksi löysin vain euron, enkä kahta”. Kiitollisuuden tunne lisää omaa onnellisuutta ja sen myötä huomaa kaiken hienon mitä ympärillä on.

2. Iloitsen jokaisesta maksamastasi laskusta!

Kuulostaako aivan älyttömältä? Ehkä, mutta mullistaa suhtautumisesi omaan talouteesi! Jokainen kerta kun saan laskun maksettua se tarkoittaa, että minulla on ollut rahaa maksaa se! Lisäksi ajattelen, ettei laskuun menevä raha ole minulta pois: Olen saanut rahani vastineeksi aina jotain, kuten esimerkiksi sähköä, puhelinliittymän tai vaikka sairaanhoitopalvelua. Niin kauan kuin manaat laskupinoa, niin lietsot itsessäsi negatiivisuutta. Me voimme AINA päättää, miten suhtaudumme asioihin ja tämä pätee myös laskuihin. Kun seuraavalla kerralla maksat laskun sano ääneen ”Olen kiitollinen, että minulla on rahaa maksaa nyt tämä lasku. Kiitos, kiitos, kiitos.”. Sitten kirjoita laskuun sana MAKSETTU! ja KIITOS!
Kun opettelin suhtautumaan laskuihin aivan uudella tavalla, mua ei ole ahdistanut ottaa niitä postilaatikosta, eikä avata niitä. Ennen mä jopa välttelin laatikolla käymistä tästä syystä!

3. En koskaan ajattele ”Minulla ei ole varaa”

Uskon itse, että puutteen ajatteleminen lisää puutetta konkreettisesti. Samalla tavalla kuin runsauden ajattelu lisää runsautta! En koskaan ajattele, saati sano ääneen, ettei minulla olisi johonkin varaa. Ajattelen aina, että minulla on tähän varaa ennen pitkää. En välttämättä voi ostaa vielä unelmieni autoa, mutta jossain vaiheessa kyllä. Tiedän, että minulla on mahdollisuus saada kaikki se,  joka on minulle aidosti tärkeää. Tiedän syvällä sisimmässäni mitä haluan ja mitä ansaitsen ja se kaikki on tulossa luokseni. Iloitsen siitä kaikesta mitä minulla on jo nyt ja olen kiitollinen tästä yltäkylläisestä elämästäni.
Kun näen jotain mitä haluan, sanon ääneen ”voin ostaa tuon”. Huolimatta siitä ostanko sen nyt tai tulevaisuudessa.

Haluatko tietää enemmän vetovoiman laista?

Kannattaa katsoa Netflixistä elokuva nimeltään ”The Secret”. Lisäksi youtubesta löytyy hyviä videoita esimerkiksi hakusanoilla Law of attraction, Manifesting money, manifesting your dream life ja manifesting meditation. Näissä videoissa on myös hyviä kirjoitusharjoituksia, joita voit tehdä. Itse olen kirjoittanut sivutolkulla tekstiä, kun olen pyrkinyt muuttamaan omaa ajatusmaailmaani rahaan liittyen.
Otan myös mielelläni postaustoiveita vastaan, jos haluat tietää jotain lisää. Käy lisäksi kurkkaamassa uusi IG-TV videoni liittyen rahan manifestointiin!

Menestyksekästä viikon alkua kaikille!

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.