Hae
Katri Gruner
Kaupallinen yhteistyö

Senttejä vai satasia – kuinka paljon käytän rahaa kauneudenhoitoon kuukaudessa? (+ARVONTA)

Kaupallinen yhteistyö: Kauneushoitola Makea

Kasvohoidot, hieronta, kampaaja, rakennekynnet, ripsipidennykset, sokerointi, jalkahoito, kulmien muotoilu ja värjäys… Kauneudenhoitoon saa halutessaan helposti uppoamaan kuussa SATASIA! Etenkin PK-seudulla hinnat alkavat olemaan jo mielestäni ihan kipurajoilla, vaikka ymmärrän, että myös yrittäjän kulut ovat täällä kovat.
Laskin joskus itse, että jos maksaisin kaikki kauneuteen liittyvät hoidot itse ja voisin käydä niissä niin usein kuin haluaisin, niin kuukaudessa 300€ olisi jotakuinkin se summa, jonka upottaisin itseeni. Sinänsä ajattelen myös, että itsestään huolta pitäminen ei ole rahan tuhlausta ja tuen tietysti mielelläni myös muita yrittäjiä.

Osan hoidoista voi tehdä myös kotona ja niin olen tehnyt minäkin. Olen mm. useasti tehnyt kotona sokerimassaa ja sokeroinut itseltäni kainalot. Lisäksi lakkaan (laiskasti) kynteni kotona, vaikka ranskalainen manikyyri on toki mielettömän kaunis ammattilaisen tekemänä!
Ulkonäkö on myös monelle yksi työväline, eikä pelkästään malleille. Sellaiset henkilöt jotka ovat usein näkyvillä, edustavat jotakin, tai ovat paljon kuvissa tai videoissa ulkonäöstään huolta pitäminen on toki tärkeää. Itselleni tärkeintä on, että iho näyttää hyvältä ja hiukset ovat hyvin hoidetut, eikä niissä ole kuukausien juurikasvua.

Tässä on käyttämäni kauneushoidot ja mitä niistä maksan

 

Hiusten värjääminen

Hiukset ovat naisen kruunu – ainakin näin itse ajattelen. Omat hiukseni on värjännyt jo pari vuotta Prime Hair and Beautyn Design -kampaamosta Vilma, joka tietää 100% mistä pidän. Hänen käsittelyynsä Tampereelle matkustaa mielellään kauempaakin (kuten itse Helsingistä). Välillä saatan vähän hullutella värin suhteen, mutta useinmiten pitäydyn hyvin kylmässä vaaleassa, kuten tuossa alla olevassa kuvassa näkyy. Viimeksi jätettiin tosin tyveen enemmän omaa väriäni (as if haluaisin koskaan kasvattaa omaa väriä takaisin…).
Minulla on yhteistyösopimus Primen kanssa, koska toimin heidän ”somelähettiläänä”. Eli korvauksena hiusten värjäämisestä he saavat minulta näkyvyyttä. He ovat yksi pitkäaikaisimmista yhteistyökumppaneistani ja uskallan väittää, että heillä syntyy maan upeimpia värejä! Katsokaapa vaikka tämä video heidän IG:stä

Kasvohoidot

Olen aivan tolkuttoman laiska käymään kasvohoidoissa, joka ei ole hyvä asia. Kasvoni nimittäin tarvitsisivat säännöllisesti kosteuttavia hoitoja, jotta iho pysyy hehkuvana ja nuorekkaana. Käyn yleensä ihon puhdistuksessa puolen vuoden välein, jonka hinta on muistaakseni 79€. Kasvohoitojen maailma on mulle hieman vieras ja johtuu ehkä osittain siitäkin, että olen vähän arka atooppisen ihon takia kokeilemaan uusia hoitoja.

Hieronta

En tiedä lasketaanko tätä varsinaisesti kauneushoitoihin, mutta menee kategoriaan ”raha jonka käytän itseeni”. Käyn hieronnassa n.3vkon välein ja varmasti ideaali olisi 2vkon välein. Liikun paljon ja lisäksi narskuttelen hampaita, joka kiristää niskan ja kaulan alueen lihaksia (btw olen taas käyttänyt niitä kiskoja joka yö!). Mulla on pari luottohierojaa, joilla tunnin käsittely maksaa 50€. Lisäksi olen käynyt kerran Katajanokalla sijaitsevassa Namina -nimisessä Thaimaalaisessa Spassa thaihieronnassa ja täytyy sanoa, että se 1,5h oli silkkaa täydellisyyttä! Jos rakastat hierontaa, niin suosittelen tuota paikkaa!

Kauneushoitola Makea Vuosaaressa

RIPSIPIDENNYKSET

Tällä hetkellä mulla ei ole pidennyksiä, mutta olen taas liipasimella ottaa ne takaisin! Pidennykset on vaan niin helpot ja kikkailu  liimaripsien tai magneettiripsien kanssa on vähän raskasta. Käytän nyt koko ajan ripsiseerumia, jotta saisin omia ripsia kasvatettua. Pidennysten ottaminen maksaa ensimäisellä kerralla n.100€ ja tunnin huolto n.50€. Riippuu sitten ihan itsestä ja tekijästä, että kuinka kauan pidennykset pysyvät hyvänä. Olen kuullut, että joillakin voi olla huollon väli jopa 6 viikkoa?!?

Sokerointi

Olen atoopikko, joten en voi poistaa karvoja muilla keinoilla kuin sokeroimalla! Höylääminen saa ihoni räjähtämään, samoin kuin kaikenmaailman karvanpoistovoiteet. Tein jonkin aikaa sokerointeja myös itse itselleni, mutta jostain syystä en saanut karvoja kunnolla irtoamaan sääristä. Itse sokerimassan tekeminen ei toki ole kallista, mutta aika monta sokerimassaviritelmää on myös mennyt roskiin. Liian kuumalla sokerilla myös polttaa helposti itsensä, enkä kyllä suosittele ketään tunkemaan sitä kuumaa sokerimassaa alapäähänsä 😀 ! Jos haluaa päästä helpolla, niin maksaa ammattilaiselle sokeroinnista.
Makea -kauneushoitolan omistaja Linda otti minuun yhteyttä ja kysyi haluaisinko kokeilla heidän sokerointeja näkyvyyttä vastaan. Eipä tarvinnut hirveästi miettiä kun kurkkasin sääriäni, jotka olivat aivan ruokottamassa kunnossa. Olin lukenut etukäteen, että Linda on Helsingin nopein sokerinkäsittelijä ja toden totta – mun kainalot, bikiniraja JA sääret oli käsitelty vartissa! Lisäksi mä arvostan sitä, että sokeroija käy vielä kaikki alueet läpi, ettei sinne jää yksittäisiä karvoja (olen tästä tosi tarkka).
Makea sijaitsee upealla paikalla Aurinkolahdessa (Solvikinkatu 2) ja vieressä on ilmaisia parkkipaikkoja.

Linda antoi mulle arvottavaksi blogiin viisi 15€:n lahjakorttia sokerointiin (sillä saa esimerkiksi kainaloiden sokeroinnin!). Kommentoi alle sana ”MUKANA”, niin osallistut lahjakortin arvontaan. Muista myös jättää toimiva sähköpostiosoite! Arvonta-aika on 15-17.2 ja voittajalle ilmoitan henkilökohtaisesti!

 

Senttejä vai satasia?

Olen super kiitollinen että voin hyödyntää blogini ja somen näkyvyyttä ja sen avulla säästän myös kauneudenhoitoon liittyvissä kuluissa. Älkää silti luulko että alan aina ”kitisemään” ilmaisia hoitoja tai alennuksia, koska jokainen yrittäjä ansaitsee kyllä elantonsa! Yhteistyöehdotus tuleekin itselleni yleensä aina yrityksen puolelta.
Rahaa minulla kuluu siis yhteensä kuukaudessa tällä hetkellä erilaisiin kauneushoitoihin n.100€. Pidän sitä vielä ihan kohtuullisena summana! 

Millaisen summan sinä käytät tällä hetkellä kauneushoitoihin ja minkä summan saisit niihin palamaan, mikäli vain taivas olisi rajana? Olisi myös kiva kuulla millaisissa hoidoissa käytte!

 

 

Kaupallinen yhteistyö: Kauneushoitola Makea

16 kommenttia

 1. mariem kirjoitti:

  mukana arvonnassa

 2. Emilia kirjoitti:

  Mukana 🙂 En käytä kovin paljon, minulle jossain hoidossa käynti on spesiaalimpi juttu, ei kuukausittainen kauneusrutiini.

 3. Sannak kirjoitti:

  Tähän olen varmaan huonoin esimerkki ikinä, mutta kauneudenhoitoon ulkopuolisina palveluina ei mene oikeastaan rahaa ollenkaan. Ei ole varaa. Kampaajalla olisi ihana joskus päästä käymään. Olen käynyt viimeksi vuonna 2014.
  Kynnet ottaisin heti, jos siihen olisi mahdollisuus. Ne on minulle Se Juttu.
  Kauneudenhoitoon menee kuukaudessa vaihdellen, jos ostaa pakolliset shampoot yms, ehkä 10-20€. Sitten jos ihan oman mielenterveyden takia tulee ”törsättyä” vaikka uusiin meikkeihin, niin summa hitusen kasvaa. Eipä ne kalliita merkkejä ole, mitä tulee ostettua ?

  Jos saisi laittaa rajattomasti kuukaudessa, niin minulle se olisi ne kynnet eli huolto jotain 50-70€ ja kampaamo silloin tällöin eli hiustenleikkuu n. 35€. Ei siis mahdottomia.

 4. Nina kirjoitti:

  Mukana, koskaan sokeroinnis käyny mut halunnu kyllä. Ei ehkä kulu kuin 20-50€ välillä, kasvohoidois en ole koskaan käyny ja kampaajalla käyn kerran vuodessa, Ekaa kertaa laitoin ripsiin rahaa ja sekään ei mennyt ihan kerrasta niinkö oisin toivonu, että vielä en tiedä laitanko toista kertaa. Halvalla siis pääsen.

 5. Roosa kirjoitti:

  Käyn värjäämässä kulmia ja hiuksia ehkä 3kk välein(?). Kulmia vois vähän useemmin mutta muka aina niin kiire, että vaikee löytää se 15 min päivästä!! 😀
  Sokeroinnissa en oo siis käynyt koskaan mut olis jo korkee aika kyllä! En oo jotenkaan varmaan uskaltanu tähän mennessä.. 🙂

 6. Milla kirjoitti:

  Mukana arvonnassa!

 7. Sari kirjoitti:

  Olisi kiva päästä kokeilemaan sokerointia 🙂
  MUKANA

 8. Riikka kirjoitti:

  Mukana arvonnassa!

 9. Nea kirjoitti:

  Mukana arvonnassa! ?

 10. Riikkamaria kirjoitti:

  Mukana!! Monesti käyny vilkuilemassa Lindan yrityksen sivuja josko uskaltautuisi kokeilemaan sokerointia ensimmäistä kertaa.

 11. Saaramaria kirjoitti:

  Mukana arvonnassa!

 12. HeidiJ kirjoitti:

  Mukana arvonnassa? tällä hetkellä noin 3kk on mennyt enemmän, noin 150-200€ kuukaudessa, koska olen laiminlyönyt ihonhoitoa ennen tätä ja olen käynyt nyt joka kk kosmetologilla ihonpuhdistuksessa ja aina joku uusi tuote lähtee myös matkaan, koska muutamat uudet juonteet ovat pelästyttäneet? Sitten kun kasvot paremmassa kunnossa niin rupean käymään hierojalla, siihen menee tuosta summasta kolmasosa??

 13. Mari kirjoitti:

  Mukana arvonnassa!?

 14. Suski kirjoitti:

  Mukana mukana jee!

 15. m kirjoitti:

  Mukana, kauneushommiin menee max 15e/kk 😀

 16. Inka kirjoitti:

  Mukana :)! Käytän tällä hetkellä niukasti rahaa kauneudenhoitopalveluihin, mutta erilaisiin kosmetiikkatuotteisiin menee noin 30€/kk. Sokerointia olen haaveillut testaavani pitkään, mutta kestovärjäykset olen todennut jo hyväksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *