Hae
Katri Gruner

35 – faktaa minusta: Mistä aiheista en voisi postata ja mistä asiasta mulla on erittäin vahva tunne?

*Sisältää mainoslinkkejä

Tässä postauksessa ajattelin esitellä teille itseäni erilaisten faktojen keinoin. Tykkään itse lukea kovasti faktapostauksia, joten ehkäpä tässä on teille riittävän kevyttä viikonloppulukemista, kun sunnuntai-aamuna kömmitte ylös kuka enemmän ja kuka vähemmän pirteinä 😉 .

Tässä tulee – 35 faktaa minusta!

 1. Pelkään lintuja ja ilmapalloja. Pysyttelen hyvin kaukana niistä molemmista.
 2. Rakastan tietoteknisten ongelmien ratkomista, joskin se saattaa vaatia pään hakkaamista seinään ja lasin viiniä.
 3. Inhokkilajini urheilun saralta on salibändy, koska mulla on kammo ylä-asteelta kun pojat hakkas mailoilla nilkoille.
 4. Sanon aina, että katson tosi harvoin telkkaa, mutta oikeasti katson sitä kyllä joka päivä.
 5. Lempiaamiaiseni on vastapaistettu croisant, marmeladi ja Philadelphia -juusto. Haluan mummona olla kuin Jorma Uotinen, eli syön joka aamu aamupalaksi croisantin!
 6. Olen todella voitontahtoinen. Haluan voittaa jopa 5-vuotiaan Unossa, joka on aika säälittävää…
 7. Kammoan postin hakemista ja outoon numeroon vastaamista. Mulla on postin avaamiseen liittyvä trauma.
 8. Tällä hetkellä lempikappaleeni on Vesalan ”Mul ei oo lapsuuden sankarii” sekä Kygon ”Kids in love” (Don Diablo remix)
 9. Multa puuttuu tietynlainen pelko nolata itseäni (jonka tietää jokainen mun IG storyä seurannut). En osaa miettiä, millaisen kuvan annan itsestäni. Tämä voi olla huono bisneksen kannalta, mutta ehdottomasti hyvä juttu mielestäni muuten.
 10. Syön vähän karkkia melkein joka päivä. Siis kerrallaan tyyliin 3 karkkia. Oon varmaan jollain tasolla riippuvainen.
 11. Mulla on todella hyviä ystäviä useampi. Sellaisia, joiden kanssa ollaan viikoittain tekemisissä on 5.
 12. Mulla on kaksi inhokkiruokaa: Savukala ja sisäfileepihvi
 13. Oon kerran tehnyt itselleni erittäin tulenarasta valkoisesta glitterkankaasta housut, joissa ei ollut vyötärönauhaa… Koska who cares 😀 !? Ne oli mielettömän epämukavat -30 asteen pakkasella 90-luvun Joensuussa.
 14. Rakastan Euroviisuja! Katson aina kaikki siihen liittyvät TV-lähetykset, lataan apin puhelimeen ja meillä on siskon kanssa kisakatsomo!
 15. Oon opetellut heittämään rikkinäisiä vaatteita pois, mutta se on vaikeaa. Mun paras kaveri oli joskus vuonna 2005 Lindexissä töissä ja oli varsin järkyttynyt, että mulla oli vielä käytössä hänen myymänsä alushousut. Olin kuolla nauruun!!
 16. Mun ulkonäkö vaihtelee aika mielettömällä skaalalla; Voin olla aivan megaglam halutessani tai näyttää aivan harakalta. Kerran kun tulin töistä kotiin kuumeessa, niin joku narkkiporukka tuli kysymään multa kamaa Steissillä saatesanoilla ”toi näyttää siltä et se käyttää”. Se ilmeisesti kieli jotain mun ulkoisesta habituksesta. APUA!
 17. Lempikarkkini on Rollo lakutoffee ja lakudumle.
 18. Saan päivittäin tuntemattomilta ihmisiltä kaveripyyntöjä facebookissa.
 19. Asioita, joista en voisi kirjoittaa julkisesti: Oma seksielämäni (liian henkilökohtainen aihe), maahanmuuttopolitiikka (en jaksa väittelyä) ja ylipaino (aihe, josta ei voi keskustella rakentavasti).
 20. Kaksi entistä poikakaveriani ovat jo siirtyneet ajasta ikuisuuteen.
 21. Koneellani on aina auki seuraavat välilehdet: Face, Linkkari, 2-3 eri sähköpostia, Match by K:n kotisivu ja usein myös sanakirja.org.
 22. En ikinä muista kuka näyttelijä oli missäkin leffassa, saati muista miltä joku näyttelijä näyttää. Okei, Jim Carreyn ja Tom Cruisen muistan!
 23. Mun kaikki kaverit ajattelee tässä kohtaa, että Katri lopeta jo ton asian jauhaminen, mutta mun man crush on Jaajo Linnonmaa. Ehkä en enää koskaan kerro tätä julkisesti… 😉
 24. En periaatteessa haluaisi enää kolmatta lasta, mutta voisin olla raskaana ja synnyttää vielä kerran. Se oli ihan kiva kokemus.
 25. Unelmani on asua järven rannalla ja kävellä pihan poikki aamu-uinnille.
 26. Laitan huomenna Instaan mun kaikkien aikojen ensimäisen somessa julkaiseman kuvan, joka on vuodelta 2005. Laittakaahan siis seurantaan tilini katrigruner !

  Nämä aivan upeat korvikset ovat muuuten todella ihana ystävänpäivälahjavinkki! Olen saanut ne yhteistyötä vastaan ja niitä voi ostaa Etsystä TÄÄLTÄ*! Myyjä Lejoi oli todella mukava tyyppi ja kaupankäynti hänen kanssaan erittäin sujuvaa! Tämä on korviksista pienempi koko .

 27. Tykkään järjestää juhlia, enkä koskaan voisi tarjota niissä mitään puolivalmista. Tänään juhlimme poikani 6-vuotis juhlia ja tein sinne kolme erilaista kakkua. Samalla en todellakaan välitä mitä MUIDEN juhlissa tarjotaan.
 28. Mulla on vahva tunne siitä, että voitan vielä joku päivä mukavan summan rahaa.
 29. Mun miehen mielestä varmaan yksi mun ärsyttävin piirre on se, että rakastan mustapäiden puristelua!!!!!!!!!
 30. Ruutuajan rajoittaminen lapsilla on järkevää, mutta itsehän olin joskus aivan koukussa tietokoneen pelaamiseen! Muistan elävästi, kun pelasin joskus 5h putkeen koulun jälkeen Bubble Bobblea. Onks joku muukin pelannut joskus tätä??
 31. Harrastan toisinaan humalahakuista juomista, enkä pelkää myöntää sitä.
 32. Ulkomailla ollessa yksi iso osa elämystä on hotelli. Ainoa asia, joka hotelleissa häiritsee on ne aivan liian isot höyhentyynyt!!!
 33. Aloitin puhumaan 8kk iässä. ”Äiti, titti!”
 34. Oon hakenut lennonjohtajaksi ja se oli kaikkien aikojen suurin VITSI tällä matemaattisella hahmotuskyvyllä.
 35. Uskallan hypätä vitosesta pää edellä.

Mukavaa viikonloppua kaikille! Oliko muuten noissa yhtään sellaista kohtaa, johon tunsit samaistuvasi??

6 kommenttia

 1. Ninni kirjoitti:

  Loistavia! Vaadin jatko-osan!

 2. Mira kirjoitti:

  Kohdan 16 vuoksi kierin lattialla naurusta??.

 3. grunerkatri kirjoitti:

  Nyt se naurattaa muakin, silloin kyllä vähän pelästyin!

 4. Kaisa kirjoitti:

  Todellakin oon pelannut Bubble Bobblea!! 😀

  • grunerkatri kirjoitti:

   Hei et usko, pelasin tätä viime viikonloppuna kun miehen veljellä oli joku hirveän vanha pelikone! Aika köppönen se peli kyllä nykystandardeilla on, mut silloin joskus todella vangitseva 😀 !

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.